![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #301 (permalink) | ||
|
Din comanda din data de 11 iunie,au iesit de pe stoc 2 produse ... clientii respectivi au fost anuntati ! Deci daca nu v-am sunat,inseamna ca produsele voastre sunt pe drum ![]() Numai bine ! P.S. :LUNI-urmatoarea comanda
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
|
Lista actualizata,a produselor pe stoc: FOR WOMEN: J. Del Pozo-Duende,100 ml SIGILAT -90 RON Byblos-Byblos,100 ml TESTER -70 RON Bellagio-Bellagio,100 ml SIGILAT -65 RON FOR MEN : Cerruti-Image,100ml TESTER-100 RON Chanel-Allure Homme,100ml TESTER-160 RON Escada-Escada Magnetism,100ml TESTER-110 RON Lancome-Miracle L'Aquatonic,125ml TESTER-100 RON Jacomo-Jacomo De Jacomo,100 ml TESTER -60 RON Paris Hilton-Paris Hilton,100 ml TESTER -80 RON Guerlain-Habit Rouge,100ml DESIGILAT -100 RON OCHELARI: Christian Dior-Dior Sunglasses Hypnotic S - Gold -550 RON http://www.comanda-parfum.com/produse.html
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
|
Salut babane am intrat si eu pe site-ul tau si e interesant ce vad aici....m-ar interesa un Chrome la 200 ml(6,8 Oz) dar problema cu care cred ca te-ai lovit de multe ori este.....eu de unde stiu ca imi trimiti unul original?mai ales daca il iau prin posta nu am cum sa imi dau seama.....iar daca il iau prin curierat la cati bani dau ma ajunge cat unul din vama de aici din c-ta....oricum cred ca o sa imi incerc norocul pana la urma...te contactez in maxim 1 saptamana sa dam drumul la comanda....pentru inceput cred ca o sa comand unul la 50 ml si daca intradevar e orig atunci dam drumul la o comanda mai sanatoasa de vreo 3-4 parfumuri ii iau si prietenei si lui soramea pt ca vad ca se simt cateva sute de mii in minus fata de cele din vama Sincer mie imi convine f mult pt ca la 3 parfumuri luate de la tine fac economie de cel putin 1 milion fata de cele din duty-free | |||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2006 |
fabulous4u2 iti spun sincer k produsele toate sunt autentice!eu am inceput un bic bussiness din asa ceva si nu am reclamatii!dupa cum vezi poti intra de la pagina 1 in acest thread si nu vei gasii nici un fel de reklam!deci...dai drum la com cu inkredere!
| ||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
aici nu e loc de suspiciuni ![]() daca citesti toate paginile thred-ului,ai sa descoperi ca TOTI clientii au fost multumiti ! acelasi lucru o sa-l descoperi daca citesti calificativele de pe okazii !(http://www.okazii.ro/comunitati/okaz...da_parfum.html) pana acum,am comandat cateva sute de parfumuri si n-am primit nici o reclamatie ! deci,te astept cu comanda ![]() Quote:
![]() ne mai auzim ! URMATOAREA COMANDA: LUNI numai bine !
|
| | #307 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Quote:
Numai bine! | ||
|
| | #308 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Salut babanu, tin sa precizez ca este prima oara cand dau o camanda de genul asta pe net, dar vazand multitudinea de persoane multumite, servite de tine, imi permit sa am incredere in produsele tale. Sunt din Bucuresti si doresc sa fac si eu o comanda la urmatorul parfum (daca totul e OK vor mai urma comenzi): Acqua Di Gio (Giorgio Armani) Eau de Toilette Spray 3.4 Oz Tester. pret: 49.95 + 14 = 63.95$ = 153,5 Ron Te rog sa confirmi pretul. Mersi mult! | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
10x for the support,johnixgray ![]() @ gigikent: o sa-ti trimit pm in urmatoarea ora cu toate detaliile ![]() p.s.: ai gresit calculul...comisionul este de 12 dolari ![]() numai bine !
|
| | #314 (permalink) | ||
|
@gigi_kent : ai pm ![]() @Saber05 : ma bucur ca esti multumit...te mai astept ![]() @hauntedgirl: pot sa comand si alte chestii ![]() @triple_x30 : 10x man ...mai vb...spor la bani ![]() @dl_io &everybody in za casa mare : A SOSIT !!!! Comanda din 11 iunie a sosit ! Am contactat marea majoritatea a clientilor....restul maine !2 poze atasate ![]() NEXT ORDER: LUNI ! numai bine !
|
| | #315 (permalink) | ||
|
up in smoke
|
| | #317 (permalink) | ||
|
Comanda a fost lansata asteptam confirmarea :PUrmatoarea comanda : LUNI ! numai bine !
|
| | #318 (permalink) | ||
| baby - comanda cu alea pe vineri te stresez cu un apel ??? s`au da`mi un beep pe v.f si te sun eu
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #319 (permalink) | ||
| Quote:
![]() si pana vineri pt. parfumele ![]() bye
|
| | #320 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Baga-ma si pe mine te rog cu astea pentru urmatoarea comanda: http://www.bigdiscount.com/fragrance...b=men&gender=M Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER $29.95 1 buc si http://www.bigdiscount.com/fragrance...pid=56&sub=men Shower Gel 3.4 Oz UNBOXED $3.95 2 buc Mersi mult si spor | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |