![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #401 (permalink) | ||
|
A sosit comanda? Astept cu interes si nerabdare!
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #402 (permalink) | ||
| Am Revenit !
Sal people, 1.COMANDA DIN DATA DE 30 IULIE VA SOSI LUNI ! 2.Din pacate,trebuie sa aman comanda de pe 13....au intervenit niste probleme care nu tin de mine ! daca nu le rezolv,cel mai tarziu o sa dau pe 27 AUGUST ! @AIWA : 10x...o sa-ti dau si eu ![]() @fabulous4u2 & merlin_2007 - ceasul ajunge la 40$ in state si 53$ pana aici ! @drakooo : din pacate,trebuie sa aman comanda de pe 13....au intervenit niste probleme care nu tin de mine ! daca nu le rezolv,cel mai tarziu o sa dau pe 27 AUGUST ! @Zorrack: COMANDA DIN DATA DE 30 IULIE VA SOSI LUNI ! Numai bine si scuze pentru inconveniente !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #403 (permalink) | ||
|
PRODUSE PE STOC: FOR WOMEN: Rochas-Byzance,50ml TESTER -60 RON Christian Dior-Pure Poison, SET apa de parfum 50ml + lotiune de corp 50 ml -165 RON FOR MEN : JOOP-JOOP,75 ml DESIGILAT- 90 RON Guerlain-Habit Rouge,100ml DESIGILAT -100 RON Mont Blanc-Mont Blanc Individuel, 75ml TESTER -90 RON Clinique-Happy,100 ml SIGILAT-130 RON Ted Lapidus-Lapidus,100 ml TESTER-60 RON(2 bucati) Hugo Boss-In Motion,90ml TESTER -120 RON
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #405 (permalink) | ||
|
Salut. Imi poti spune si mie cand poti comanda de aici: http://www.bigdiscount.com/fragrance...d=888&pid=3152 ( Eau De Parfum Spray 4.0 Oz TESTER) si la ce pret final?Mersi.
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
A sosit comanda, impecabil ca de obicei Babanu'. La mai mare! Dar o sa ma tina o perioada parfumurile.
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
@Albastru: parfumul respeectiv nu se afla pe stoc.... "Sfaturi : -nu alegeti produse care au in dreptul lor, "ALERT ME" ,deoarece nu sunt pe stoc !" tot ce poti face este sa dai un click pe butonul "ALERT ME" din dreptul parfumului dorit si sa-ti introduci adresa ta de mail,in spatiul corespunzator....te vor anunta ei cand il vor readuce pe stoc ![]() @semit&zorrack : multam baieti ![]() @everybody else : COMANDA DE PE 30 IULIE A SOSIT IERI ! Am contactat o parte din clienti....astazi vorbesc si cu restul ! 2 poze atasate ![]() Numai bine !
|
| | #410 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | g
Vreau un parf, Swiss Army for men 3.4 Oz http://www.bigdiscount.com/fragrance...rer=search.php Datele mele: YM: floandlazar@yahoo.com Tel: 0722605875 | ||
|
| | #411 (permalink) | ||
|
Pt mine e o veste buna?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
@floandlazar: salut, ok.o sa te notez pt. urmatoarea comanda cu un swiss army de 100 ml ! o sa te contactez eu in cateva zile sa-mi dai mai multe detalii ! @AIWA : am vorbit maine pun pachetelele !@pufulete : adidasii i-am luat de pe finishline.com ![]() Numai bine !
|
| | #416 (permalink) | ||
|
Intrebare : asta http://www.bigdiscount.com/fragrance...=3303&sub=men# in cat timp si la ce bani mi-l poti aduce.Nu am citit threadul,dar est din Bucuresti??Astept um PM.ms
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
|
@pufulete : pot comanda de pe orice site...ideea e sa comand mai multe produse de pe acelasi site ca sa reducem costurile... @johnixgray: 10x nu va las,stai linistit ! ![]() @Satiriadis : nu pot sa-ti spun pretul pentru ca nu stiu gramajul...dau cu presupusul si aleg varianta 100ml Tester =aprox. 116 RON ! comanda o voi da pe 27 august si va ajunge in aprox. 14 zile ! PRODUSE PE STOC: FOR WOMEN: Rochas-Byzance,50ml TESTER -60 RON Boucheron-Jaipur,50ml Apa de parfum TESTER -120 RON (2 bucati) Alexander McQueen-Kingdom,100ml Apa de parfum TESTER -100 RON FOR MEN : Hugo Boss-In Motion,90ml TESTER -120 RON JOOP-JOOP,75 ml DESIGILAT- 90 RON Guerlain-Habit Rouge,100ml DESIGILAT -100 RON Clinique-Happy,100 ml SIGILAT-130 RON Ted Lapidus-Lapidus,100 ml TESTER-60 RON(2 bucati) URMATOAREA COMANDA : 27 AUGUST Numai bine !
|
| | #418 (permalink) | ||
|
@pufulete : pot comanda de pe orice site...ideea e sa comand mai multe produse de pe acelasi site ca sa reducem costurile... @johnixgray: 10x nu va las,stai linistit ! ![]() @Satiriadis : nu pot sa-ti spun pretul pentru ca nu stiu gramajul...dau cu presupusul si aleg varianta 100ml Tester =aprox. 116 RON ! comanda o voi da pe 27 august si va ajunge in aprox. 14 zile ! PRODUSE PE STOC: FOR WOMEN: Rochas-Byzance,50ml TESTER -60 RON Boucheron-Jaipur,50ml Apa de parfum TESTER -120 RON (2 bucati) Alexander McQueen-Kingdom,100ml Apa de parfum TESTER -100 RON FOR MEN : Hugo Boss-In Motion,90ml TESTER -120 RON JOOP-JOOP,75 ml DESIGILAT- 90 RON Guerlain-Habit Rouge,100ml DESIGILAT -100 RON Clinique-Happy,100 ml SIGILAT-130 RON Ted Lapidus-Lapidus,100 ml TESTER-60 RON(2 bucati) URMATOAREA COMANDA : 27 AUGUST Numai bine !
|
| | #419 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
salut vreau si eu 2 parfumuri,deocamdata, astea doua: http://www.bigdiscount.com/fragrance...2829&sub=women si http://www.bigdiscount.com/fragrance...er=search.php# sa-mi spui te rog cat fac total si decand sa incep sa numar 14 zile ![]() ![]() mersi,succes! | ||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc frumos pentru rapiditate! Pentru cei ce au dubii sa cumpere un tester...vreau sa spun ca diferentza de "tarie" e in favoarea testerului! In rest tine doar de gust cutie, staniol mofturi etc.! Bine da mai bine un cadou sa nu fie tester dar ...pt uz personal..prefer un tester! Ca doar nu fac expo de cutii acasa! PS Mai da si tu raspuns la cei ce-ti dau rating favorabil ca spune lumea ca cica e facut dupa ochi! Ce rating ai tu ca vanzator trebuie sa fie la ei din punct de vedere al cumparatorului
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by AIWA; 16-08-2007 at 21:58.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |