![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #946 (permalink) | ||
| Salut
Am si eu o comanda pentru 14 aprilie , este vorba de Givenchy - Pi eau de toilette spray - 1.7 oz - 29.95 $ , men cologne http://www.bigdiscount.com/fragrance...id=320&sub=men Multumesc.
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
|
@pufulete: np ![]() @Boys99: intr-adevar ![]() @since5685: maine ai PM :P @cristikki & Lexu- : am raspuns la mail-uri ![]() @akileon: ok,am notat....maine o sa-ti trimit PM cu pretul final ![]() Din pacate,nu am ridicat restul comenzii de pe 24 martie saptamana aceasta...au intervenit niste complicatii cu coletul respectiv,dar va sosi pana la sfarsitul saptamanii ...i hope ...maine voi anunta clientii despre aceasta intarziere! Pe marti-miercuri voi ridica comanda de pe 31 martie si o parte din comanda de pe 7 aprilie...voi suna fiecare client in parte ! Pentru comanda din 14 aprilie,mai sunt disponibile: -0 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! Pe stoc: FOR WOMEN: Burberry-Brit,100ml EDT -TESTER- 110 RON FOR MEN : Givenchy-PI,100ml TESTER - 150 RON Aramis-Aramis, 110ml DESIGILAT-130 RON numai bine si weekend placut in continuare
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Comanda 21 Aprilie
1. http://www.bigdiscount.com/fragrance...=1552&pid=7979 - 10 sapunuri in valoare de 7.16 USD la Clearance
| |||
|
| | #949 (permalink) | ||
|
@alexisro: ok,notat ![]() Pentru comanda din 21 aprilie,mai sunt disponibile: -40 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! Pe stoc: FOR WOMEN: Burberry-Brit,100ml EDT -TESTER- 110 RON FOR MEN : Givenchy-PI,100ml TESTER - 150 RON Aramis-Aramis, 110ml DESIGILAT-130 RON
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
|
sal babane ,trecema si pe mine in comanda din 21 cu 1 bucata : http://www.bigdiscount.com/fragrance...9438&sub=women varianta 3,4 oz,ala mare. 10x. | |||
|
| | #958 (permalink) | ||
| babicule - da`mi si mie un mail/pm cu comisioanele pentru parfumuri ca o sa vreau si eu vreo 2-3
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #959 (permalink) | ||
|
@fabulous4u2: am vorbit:P @AeLLus: ne-am intalnit ![]() @ravenul: ti-am raspuns la mail...ne auzim in weekend ![]() @NumbMC: cu placere ne mai auzim :P@walterc74: ok.notat....in weekend ai preturile ![]() @Lexu-: ti-am raspuns :P @pufulete: inca nu...te anunt cand ridic urmatoarea comanda ![]() @cassius: multam ![]() @viking_eastbay: ai PM ![]() Miercuri am ridicat comanda de pe 31 martie si o parte din comanda de pe 7 aprilie . Am anuntat toti clientii care au avut produse in aceste colete ![]() Va tin la curent! 2 poze atasate (am cenzurat paturile nefacute ) )Pentru comanda din 21 aprilie,mai sunt disponibile: -10 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! Pe stoc: FOR MEN : Givenchy-PI,100ml TESTER - 150 RON Aramis-Aramis, 110ml DESIGILAT-130 RON numai bine !
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |