![]() |
| ||||||||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
|
10x everyone
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
se pare ca mai intarizie comanda de pe 26.03 ... deh,sarbatorile astea ![]() va tin la curent
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
Cand e urmatoarea comanda? As vrea si eu asa ceva: http://www.bigdiscount.com/fragrance...&sub=gifts&g=M . Daca faci luni comanda, lasa-mi PM te rog cu pretul total(produsul+comisionul) si contul tau din banca si ti-i pun pana luni.
| ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
urmatoare comanda este luni.....dau comenzi in FIECARE LUNI ![]() Lacoste-Lacoste, 3pc Set Eau De Toilette Spray 3.3 Oz, After Shave Balm 2.5 Oz, Shower Gel 1.6 Oz -47+19 =aprox. 168 RON http://www.bigdiscount.com/fragrance...&sub=gifts&g=M ramane doar sa-mi dai cateva detalii despre tine (nume,adresa,tel ...) ! iti trimit si PM ! numai bine!
|
| | #107 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 | Quote:
![]() Later edit: ti-am trimis pm-ul | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Am primit parfumurile, e totul in regula, original 100%. Multumit pe deplin, pe viitor o sa mai colaboram.
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
momentan nu iau avans pentru comenzi....cand va fii cazul,am sa anunt pe thread ! numai bine! Quote:
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
ok.una bucata Issey Miyake-L'Eau Bleue D'Issey, Eau De Toilette Spray 4.2 Oz TESTER-40 +15 =aprox.140 RON http://www.bigdiscount.com/fragrance...id=887&sub=men daca doresti sa te bag in comanda de luni,astept un P.M. cu datele tale de contact (nume,tel,id YM...) ! numai bine!
|
| | #112 (permalink) | ||
|
up up up - maine se da comanda ![]() p.s.: Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!
|
| | #113 (permalink) | ||
-in 2-3 ore lansez comanda
|
| | #115 (permalink) | ||
|
comanda a fost trimisa....au intrat toate in cosulet,dar am sa va spun sigur daca au fost probleme,atunci cand o sa primesc confirmarea ! la comanda de pe 02.04 nu au fost probleme....vin toate produsele ! @triple_x30 : 10x man .... crede-ma ca si eu doresc sa vina cat mai repede comanda,pentru ca am destui bani blocati in ea ![]() maine le fac o vizita celor de la posta ....sa speram ca-s pe acolo coletelele ![]() NEXT ORDER : LUNI ![]() numai bine!
|
| | #116 (permalink) | ||
|
am fost azi la vama ((( nu erau coletele .... a zis sa ma duc maine dimineata ca mai desface niste ems-uri ! asta e...n-am ce-i face asta-i tracking number-ul pentru colet : Label/Receipt Number: EB32 0199 558U S Detailed Results: Bullet International Dispatch, March 31, 2007, 10:37 pm, KENNEDY AMC Your item left the United States from KENNEDY AMC at 10:37 PM on March 31, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. celelalte comenzi mi-au ajuns in 5 zile de la data plecarii din U.S. ... astia de pe posta-romana vad ca nu actualizeaza evolutia comenzii...deh,romania ![]() va tin la curent ![]() numai bine si multumesc pentru intelegere !
|
| | #117 (permalink) | ||
|
As vrea si eu asa: Michael Jordan Cologne Spray 3.4 Oz 16.75$ http://www.bigdiscount.com/fragrance...er=search.php# Ferrari Eau De Toilette Spray 4.2 Oz Tester 15.25$ http://www.bigdiscount.com/fragrance...b=men&gender=M Deci conform calculelor mele: (16.75 + 15.25 + 14 + 15)*2.55 = 155.55 RON :P Deci 160 RON. Sa imi spui ce date trebuie sa iti trimit pe PM. Mersi | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Michael Jordan-Michael Jordan, Cologne Spray 3.4 Oz - 16.75+14 =aprox. 79 RON http://www.bigdiscount.com/fragrance...id=280&sub=men Ferrari-Ferrari Red, Eau De Toilette Spray 4.2 Oz Tester -15.25 + 15=aprox. 77 RON http://www.bigdiscount.com/fragrance...d=6293&sub=men astept un pm (sau putem vorbi pe mess) cu detaliile de contact : (nume,adresa -in caz ca nu esti din buc,tel,id YM...) numai bine ! p.s.: ai si PM !
|
| | #119 (permalink) | ||
| Comenzile de pe 26.03 si 02.04 !
Dupa cum v-am spus ieri, am fost si azi la vama sa intreb de colete....bad news nu erau .Tanti vamesa mi-a zis sa ma duc vineri,deoarece d-abia atunci mai primeste EMS-uri ...asta e,nu avem altceva de facut decat sa asteptam! Vestea buna e ca ,comanda din data de 02.04 e de ieri la bucuresti si sper sa vina ambele comenzi VINERI !!! Imi pare rau pentru intarzierea de cateva zile a coletului cu comanda de pe 26.03,dar trebuia sa ma astept ca asa va fii de sarbatori ![]() va tin la curent ! p.s.: cand am primit coletul,sun pe fiecare client in parte ! numai bine si multumesc pentru intelegere !
|
| | #120 (permalink) | ||
|
SA NU SE INTELEAGA GRESIT : COMANDA DIN DATA DE 02.04 NU A AJUNS LA COLEGUL MEU DIN TEI .... E IN BUCURESTI LA SUCURSALA BSI (un centru un vin coletele externe) si urmeaza s-o trimita la mine in ploiesti si apoi s-o expediez la colegul meu !
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |