Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2007, 23:50   #121 (permalink)
Registered User

Baga-ma si pe mine in urmatoarea comanda cu asta:Just Me -Eau De Toilette Spray 3.4 Oz 16.95$ TESTER:http://www.bigdiscount.com/fragrance...=6474&sub=men# si zi-mi la cat ma duce? Dupa mine cam la 80ron.

P.S
Misto combinatia cu shaqvill

johnixgray is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 00:32   #122 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

@johnixgray
Parlux-Just Me, Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER - 17+14 =aprox. 79 RON
http://www.bigdiscount.com/fragrance...d=3907&sub=men

esti pe val !
p.s. : ) lol

numai bine!
DETALII PE HOME PAGE !!!

babanu' is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 17:00   #123 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Comenzile de pe 26.03 si 02.04 !

Am fost azi la vama.... am ridicat doar comanda de pe 02.04
Comanda din data de 26.03 ajunge SIGUR LUNI !!!
E chiar culmea situatia....o comanda care a plecat din US pe 31.03 sa ajunga la cateva zile dupa ce a ajuns comanda care a plecat din US pe data 07.04 ... cred ca numai in romanica se poate intampla asa ceva ! parerea mea e ca a zacut pe undeva prin vreun depozit al postei romane si si-au adus mai tarziu aminte de ea ...plm !
In fine,ideea e ca au venit toate produsele si n-o sa mai fie nici o problema cu confiscarea parfumurilor de catre vames !
Am contactat pe toata lumea din comanda de pe 02.04 ... ramane sa-l sunati (0724144547) pe Marius dupa ora 18:30 (atunci ajung produsele in bucuresti) !
Imi pare rau pentru cei din comanda de pe 26.03 ( ... luni o am si tot luni o trimit la bucuresti sa va puteti bucura de produse cat mai repede

numai bine si multumesc pentru intelegere !

p.s.: am atasat niste poze cu marfa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC05929.JPG
Views:	86
Size:	1.59 MB
ID:	209448   Click image for larger version

Name:	DSC05930.JPG
Views:	82
Size:	1.72 MB
ID:	209449  
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 13-04-2007, 22:24   #124 (permalink)
Registered User

ionica_help's Avatar

recomand parfumul a venit azi dupa aproxim 1 sapt juma 100% original o sa mai fac comenzi la tine mestere ms

ionica_help is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2007, 00:34   #125 (permalink)
Registered User

lucian1923's Avatar

salut babane
am si eu o intrebare :
care e diferenta intre parfumul normal si tester (in afara de pret) ?

lucian1923 is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2007, 11:04   #126 (permalink)
Registered User

jameson's Avatar

am ridicat parfumurile,sunt veritabile.
totul a decurs normal.merci mult.

jameson is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2007, 15:27   #127 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by jameson View Post
am ridicat parfumurile,sunt veritabile.
totul a decurs normal.merci mult.
multam fain

Quote:
Originally Posted by lucian1923 View Post
salut babane
am si eu o intrebare :
care e diferenta intre parfumul normal si tester (in afara de pret) ?
sal,

raspunsul il gasesti pe pag. 1 ! daca ti-e lene :
DIFERENTE INTRE TESTER SI PRODUSUL DE RAFT

PRODUSUL DE RAFT
1. Sticla de parfum cu inscriptia producatorului gravata, cu vopsea aplicata in relief sau nu, sau doar cu eticheta in partea de contact inferior al sticlei cu vaporizatorul acoperit de un capac de asemenea de o calitate superioara, foarte bine finisat si fara alte defectiuni de turnare/confectionare.
2. Sticla de parfum este ambalata in carton specific produsului, de asemenea cu un imprimeu calitativ deosebit.
3. Ambalajul produselor de raft nu este intotdeauna sigilat in folie etansa/neetansa de plastic !
4. Un lucru dificil pentru necunoscatori este continutul sticlei (numai cine a mai folosit acel parfum poate sa isi dea seama de diferenta semnificativa). Acesta trebuie sa fie limpede, de o culoare uniforma, cu miros standard in conformitate cu aromele casei producatoare.

TESTERUL
1. Sticla de parfum cu inscriptia producatorului gravata, cu vopsea aplicata in relief sau nu, sau doar cu eticheta in partea de contact inferior al sticlei cu vaporizatorul acoperit de un CAPAC/sau FARA CAPAC de asemeni de o calitate superioara, foarte bine finisat si fara alte defectiuni de turnare/confectionare. SUPLIMENTAR: ALATURI DE TOATE SPECIFICATIILE MAI ESTE ADAUGATA INSCRIPTIA: "Tester - Not for sale / Testeur - Ne pas vendue/Demonstration", deoarece scopul lui este demonstrativ (este mai exact acea sticla din rafturile oricarui beauty-shop cu care se poate da oricine pentru a incerca un produs).
2. Sticla de parfum este AMBALATA in CARTON NESPECIFIC PRODUSULUI DE RAFT (de obicei carton ordinar, carton velin, carton extralucios alb), sticla este de asemeni cu un imprimeu calitativ deosebit si de obicei nu are capac de acoperire al vaporizatorului.
3. AMBALAJUL testerelor este de obicei NESIGILAT in folie etansa/neetansa de plastic!
4. Un lucru dificil pentru necunoscatori sau cei care au folosit doar produse de raft este continutul sticlei, care este IDENTIC !
5.Aceste TESTERE le recomandam pentru uzul personal sau cadouri unor persoane fata de care sunteti foarte apropiat/a si stiti ca nu ar face nazuri daca primeste un parfum ambalat altfel decat cum stie el/ea produsul de raft.

Si acum ce scrie pe bigdiscount :

What is a Tester?

A tester is a version of a product that comes without the fancy, retail packaging. Tester fragrances come in the same bottle as the retail version and include the same amount and quality of fragrance. The testers you see on our website are direct from the manufacturer and have never been used. If you'd like to save money on a fragrance for yourself, consider purchasing the tester version of the brand you're interested in. Please be aware that not all brands have testers available.
What to Expect

In most cases, a tester fragrance will come in a plain white box. However, some designers will reduce manufacturing and shipping costs by selling their tester products unboxed and sometimes without caps. So, there are 4 ways that a tester is packaged and sold:

1. Boxed with a cap
2. Boxed without a cap
3. Unboxed with a cap
4. Unboxed without a cap

What is EDP, EDT and EDC?

The difference between these three types of fragrances can be easily explained as follows:

1. EDP (Eau de Parfum) - besides a true "perfume", this type of fragrance has the most concentration of fragrance oils. A good quality EDP can last up to 8 full hours or more with a minimal application. The less you have to apply, the better value you get from your purchase.
2. EDT (Eau de Toilette) - this fragrance type has a smaller concentration of fragrance oils and only lasts about 4-6 full hours. Most men's fragrances are made using this type of fragrance production, although some women's fragrances will be sold in both an EDT and an EDP version.
3. EDC (Eau de Cologne) - this fragrance type has the least amount of fragrance oils and is usually considered to be the same as an Aftershave. This type of fragrance requires a heavier application to provide desired results.

sper ca s-a lamurit toata lumea

Quote:
Originally Posted by ionica_help View Post
recomand parfumul a venit azi dupa aproxim 1 sapt juma 100% original o sa mai fac comenzi la tine mestere ms
10x man
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 14-04-2007, 18:10   #128 (permalink)
Registered User

lucian1923's Avatar

multumesc pt promptitudine
o sa revin cu o comanda imediat ce fac rost de niste bani

lucian1923 is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2007, 23:11   #129 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by lucian1923 View Post
multumesc pt promptitudine
o sa revin cu o comanda imediat ce fac rost de niste bani
ok.no problem...te astept

numai bine !

P.S. : LUNI E URMATOAREA COMANDA ...hurry up !
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 16-04-2007, 03:10   #130 (permalink)
Ma plictisesti

AcidChaoS_1's Avatar

ai pm.

AcidChaoS_1 is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 19:11   #131 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

@acidChaos : ai intrat in comanda de azi

Pentru restul lumii,comanda din data de 26.04.07 a ajuns la mine azi-dimineata si urmeaza ca pe la ora 19:00 sa sosesca la colegul meu marius din bucuresti .
am luat legatura cu toti clientii din acea comanda....ramane sa-l sunati (0724144547) si sa stabiliti intalnirea
astept comentarii cu privire la produsele comandate !

Comanda din data de 09.04.07 a plecat sambata din US (mai face cam 7 zile pana ajunge in RO) ... singurele probleme au fost cu un deo-stick versace(sorry pitbull...a iesit de pe stoc) si un Versace-Red Jeans (W) (il vor retrimite saptamana aceasta ... am vorbit cu clienta) !

Comanda de astazi (16.04.07) a fost efectuata la pranz... au intrat toate in cosuletz....acum asteptam confirmarea !

Am atasat si cateva poze cu produsele din comanda de pe 26.03

COMANDA URMATOARE : LUNI

numai bine !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC05945.JPG
Views:	86
Size:	1.82 MB
ID:	211003   Click image for larger version

Name:	DSC05949.jpg
Views:	73
Size:	413.5 KB
ID:	211005  
DETALII PE HOME PAGE !!!

Last edited by babanu'; 16-04-2007 at 19:22..

Old 16-04-2007, 19:30   #132 (permalink)
Registered User

semit's Avatar

Vad un Kenneth Cole Black pe acolo... Cine a comandat sau l-a mirosit poate da relatii despre el? mersi

semit is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 19:45   #133 (permalink)
Banned

Vreau si eu Eau De Toilette Spray 5.1 Oz TESTER $49.95 . Deocamdata e pe alert dar cand poti sa il comanzi pm pls.10x

radoooku is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 21:16   #134 (permalink)
Registered User

babanu''s Avatar

Quote:
Originally Posted by semit View Post
Vad un Kenneth Cole Black pe acolo... Cine a comandat sau l-a mirosit poate da relatii despre el? mersi
la comandat un domn ...de pe okazii. eu n-am apucat sa-l miros

Quote:
Originally Posted by radoooku View Post
Vreau si eu Eau De Toilette Spray 5.1 Oz TESTER $49.95 . Deocamdata e pe alert dar cand poti sa il comanzi pm pls.10x
despre ce tester e vorba ? n-ai precizat casa si modelul
DETALII PE HOME PAGE !!!

Old 16-04-2007, 21:38   #135 (permalink)
Registered User

tenzen's Avatar

De incredere , recomand parfumurile sunt 100% originale , nu regretati daca cumparati ... mai bine decat la magazinu unirea sau altele din astea pe unde am auzit ca se dau multe tzepe ... ms

tenzen is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 21:41   #136 (permalink)
Banned

fratilor tin sa va anunt pe cea mai oficiala cale k parfumurile sunt 100% autentice si nu mai am nici un fel de dubii!am ridicat comanda cam tarziu nitel dar a meritat asteptarea!!marfa fff buna si de calit!in ceea ce ai priveste pe baieti sunt fff seriosi!bafta si ast urmat comanda!

triple_x30 is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 21:49   #137 (permalink)
Banned

Magister Ludi's Avatar

Am luat si eu parfumurile astazi. Niciun dubiu asupra calitatii.
Tin sa remarc atitudinea lui babanu' si a prietenului lui fiindca stiu sa-si respecte clientii. Mi-a dat telefon azi dupa-amiaza, n-a trebuit sa stau eu sa-l sun de n ori. Apoi, Marius a fost super OK, punctual si am rezolvat imediat. Bravo. Cu siguranta am sa mai apelez la voi. Tineti-o tot asa.

Magister Ludi is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 21:56   #138 (permalink)
Banned

Scuze ca am uitat sa precizez marca si casa. Este vorba despre Essenza de la Loewe. Cand il au pe stoc comanda-mi si mie pls.Multam

radoooku is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2007, 16:15   #139 (permalink)
Registered User

Cr8Er's Avatar

Am ridicat si eu ieri inca inca 2 parfumuri si au fost ca si primul calitate 100% si baietii foarte seriosi.

Cr8Er is online now    Reply With Quote
Old 17-04-2007, 17:44   #140 (permalink)
P.I.M.P

viking_eastbay's Avatar

RIDICAT AZI 2 PERFUMURI ....De cea mai buna Calitate...
RECOMAND ====> BABANU.

CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay

viking_eastbay is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules