![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #141 (permalink) | ||
|
10x people !!! va mai astept ![]() astazi am aflat de la cei care au primit produsele prin curier (fancourier) ,ca transportul a fost cam mult .... adica aprox. 35 RON ! ceea ce mi se pare extrem de mult .... bine,daca nu erau colete cu ramburs ,nu se ajungea la acea suma ! mai jos aveti optiunile de transport : -posta romana (cu ramburs) - 5 RON .... ajunge in aprox. 3 zile ! -curier (cu ramburs) aprox. 30-35 RON (cu posibilitatea de a deschide coletul inaitea achitarii) ....ajunge a 2-a zi ! -curier (fara ramburs ...adica ati depus banii in contul meu inainte de trimiterea coletului spre dvs.) aprox.15 RON (cu posibilitatea de a deschide coletul inaitea achitarii)....ajunge a 2-a zi ! -prioripost (ramburs)-aprox. 15 ron ....ajunge in maxim 2 zile (in localitatile resedinte de judet,ajunge in 24 de ore)...procedeul este exact ca cel al curierului...postasul vine cu coletul la adresa dvs. si daca nu va gaseste acasa,lasa un aviz in casuta postala ! *ramburs = platiti si apoi ridicati coletul (mai pe intelesul tuturor )Deci ca sa reducem taxele de transport prin curier (de la 35 ron pana la aprox. 15 RON),trebuie sa-mi platiti in avans (depuneti suma de bani in contul meu,inainte de a expedia coletul)! sper m-am exprimat destul de clar NEXT ORDER : LUNI ![]() p.s. : mi-am luat cosmote =>>>>>> 0767863393
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
|
thanks everyone ! ![]() Comanda de pe 09.04.07 e pe vine ...pe la sfarsitul saptamanii o am ! ![]() Pentru cei care astepta produse: Va rog sa-mi dati si mie nr. de cosmote (cei care au) ![]() numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
am primit azi eternity-ul meu, baiatul e un tip super de treaba, m-a sunat de vreo 2 ori sa imi spuna ca voi avea mai mult de platit la curier, ceea ce mi s-a parut un lucru ffff bun (ca m-a sunat, nu ca a costat curierul mai mult ![]() ), cat de curand voi face o a doua comanda, pentru ca se merita apelati cu incredere, veti avea numai de castigat. sa auzim de bine, spor la vanzare, babane!
| ||
|
| | #147 (permalink) | ||
| Quote:
nu am cum sa te adaug in comanda,deoarece acest parfum nu este pe stoc....are in dreptul sau butonul "alert me" ! sorry.... ca sa vezi cand il primesc pe stoc,dai click pe butonul "alert me" si iti scrii adresa ta de e-mail ! iti vor trimite un mail cand il vor primi ! bye
|
| | #150 (permalink) | ||
|
10x for the support ![]() ANUNT FOARTE IMPORTANT :Comanda de pe 09.04.07 a sosit .....maine dupa ora 15:00 puteti sa-l sunati pe marius(0724144547) sa hotarati intalnirea cu el ! Am contactat aproape toti clientii... e prea tarziu pentru telefoane,asa ca ,maine vor fi anuntati si ei ! Am atasat 2 poze cu coletul....sa va vedeti produsele )numai bine! p.s. : Luni o noua comanda !!!!
|
| | #151 (permalink) | ||
|
noroc ![]() cum ziceam ca o sa revin... ![]() vreau si eu urmatoarele : -Lancome Hydrazen Yeux Destressing Eye Treatment Fresh Gel-Cream 0.5 Oz -Lancome Hydrazen Advanced De-stressing Moisturising Fluid for Normal to Combination Skin 1.7 Oz -Lanvin Black Travel Bag sa imi zici si mie cat costa | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Quote:
adauga-ma pe mess sa vorbim : comanda_parfum ! numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! Last edited by babanu'; 20-04-2007 at 16:36.. | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Apreciez persoanele k babanu'!!! De treaba si fff serios. O persoana la care iti doresti sa apelezi deoarece parfumurile sunt autentice si salvezi o groaza de bani!!! Personal, am sa le spun la toate cunostintele mele de el....poate ii fac niste noi clienti Cu siguranta am sa mai apelez la babanu'!!
| ||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
ma bucur ca toata lumea e multumita ![]() LUNI e urmatoarea comanda !!! numai bine!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |