![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1841 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
As vreau si eu daca se poate: Ultrared Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER by Paco Rabanne for Men Merci. | ||
|
| | #1842 (permalink) | ||
|
salutare, @pana_v: te-am notat ![]() @andyro78: ai PM ![]() @maddog1985/Saber05 & malvolio: multumesc ...va mai astept ![]() @stifler_cale: am vorbit...ai PM ! @radusib: esti pe val ![]() Saptamana aceast am ridica o parte din comanda de pe 08.06.2009...vineri ridic si restul produselor ! Toti clientii care au avut produse in coletele venite,au fost anuntati ...restul pe maine ![]() Pentru comanda din 29 IUNIE,mai sunt disponibile: -10 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Cerruti-Cerruti 1881 Perfume,100ml SIGILAT - 170 RON Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Christian Dior- Miss Dior,100ml TESTER - 210 ROn Givenchy-Amarige,100ml TESTER - 170 RON FOR MEN : Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Kenneth Cole-Reaction, SET 100ml Eau de toilette+ 100ml After Shave Lotion - 160 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (8 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -30 RON (2 bucati disponibile) Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON Candie's Cologne for Men by Liz Claiborne - BigDiscountFragrances.com Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #1846 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
pentru comanda de luni vreau si eu YSL Elle Perfume for Women by Yves Saint Laurent - BigDiscountFragrances.com - 1.6 oz - 39 $ astept confirmare pe mail si ne auzim ca si la precedentele cu multumiri teo! | ||
|
| | #1847 (permalink) | ||
|
Salut! Pentru comanda de luni(daca mai sunt locuri fara avans) vreau si eu: Lolita Lempicka Perfume for Women by Lolita Lempicka - BigDiscountFragrances.com Eau De Parfum Spray 1.7 Oz 29.70 $ Astept confirmare. | |||
|
| | #1848 (permalink) | ||
|
salutare, @Surfer01: ok.am notat...diseara ai pretul ![]() @bubutzu: notat ![]() @imsocurious: scuze,nu vazusem post-ul...te notez pentru comanda de maine,fara avans...revin cu un Pm la noapte ![]() @teo30967: notat ![]() @iuliya: ok.revin diseara cu un PM ![]() Vineri seara am ridicat restul comenzii din 08.06.2009....maine anunti toti clientii ![]() Pentru comanda din 29 IUNIE,mai sunt disponibile: -5 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE -260 ROn Givenchy-Organza,100ml Eau de parfum - 195 ROn Cerruti-Cerruti 1881 Perfume,100ml SIGILAT - 170 RON Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,100ml Eau de parfum DESIGILAT - 140 RON Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Christian Dior- Miss Dior,100ml TESTER - 210 ROn Givenchy-Amarige,100ml TESTER - 170 RON FOR MEN : Bvlgari-Aqva Marine,100ml SIGILAT - 160 ROn Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Kenneth Cole-Reaction, SET 100ml Eau de toilette+ 100ml After Shave Lotion - 160 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (6 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -20 RON (2 bucati disponibile) Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON Candie's Cologne for Men by Liz Claiborne - BigDiscountFragrances.com Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #1851 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 | comanda parfum
vad ca a revenit asta p stoc. vreau si eu o bucata Obsession Night 2pc Set Eau De Toilette Spray 4.0 Oz, After Shave 4.0 Oz by Calvin Klein for Men (EDT+AS) 35$. dau si avans daca e. ms ps: vz ca ai 2 pm pt 4 ceasuri si astept respuns la ele cat mai rpd | ||
|
| | #1852 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 Location: colentina,bucuresti |
Am si eu o intrebare pentru Bubutzu daca se poate....Am vazut ca ai comandat acum ceva timp o pereche de sandale dama masura 8 de pe Zappos.Poti sa-mi spui ce masura porti? Sunt diferente intre masurile de pe zappos si shoes. Nu stiu care sunt reale. ![]() Multumesc frumos | ||
|
| | #1854 (permalink) | ||
|
Imi poti spune si mie pls care mai sunt comisioanele , cam in cat timp (aproximativ) ajunge parfumul din momentul comenzii si cand e urmatoarea comanda ? Mersi frumos. O zi buna !
__________________ Humor is a rubber sword - it allows you to make a point without drawing blood. | |||
|
| | #1855 (permalink) | ||
| Quote:
Despre comisioane: "1.Parfumuri: 10$/produs 2.GIFT SETS (seturi cadou): 16$/set (indiferent de numarul produselor din continut) 3.CLIENTII CARE AU COMENZI DE PESTE 20-30 DE PRODUSE PE LUNA,BENEFICIAZA DE UN COMISION DE 8$/PARFUM SI 15$/GIFTSET,FARA NICI O ALTA REDUCERE ! 4.Pentru ochelari/genti/portofele, comisionul se discuta ! " Despre data comenzilor: "Comenzile se dau in fiecare zi de LUNI,iar timpul de asteptare este de aproximativ 14 zile din ziua in care am lansat comanda (luni) !" deci next este pe 6 iulie. Have a good day. | |||
|
| | #1856 (permalink) | ||
|
salutare, @adelardo: am vorbit ![]() @simu: am vorbit ![]() @nadike37: am vorbit ![]() @zabarachico: multumesc si eu ![]() @kiphtea69: ti-a raspuns B0yCk88 ![]() @B0yCk88: multam ![]() Saptamana aceasta am ridicat comanda din data de 15.06....toti clientii care au avut produse in pachet,au fost anuntati Pentru comanda din 06 IULIE,mai sunt disponibile: -35 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE -260 ROn Givenchy-Organza,100ml Eau de parfum - 195 ROn Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,100ml Eau de parfum DESIGILAT - 140 RON Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON Christian Dior- Miss Dior,100ml TESTER - 210 ROn Givenchy-Amarige,100ml TESTER - 170 RON FOR MEN : Bvlgari-Aqva Marine,100ml SIGILAT - 160 ROn Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Kenneth Cole-Reaction, SET 100ml Eau de toilette+ 100ml After Shave Lotion - 160 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (5 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -20 RON (2 bucati disponibile) Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON Candie's Cologne for Men by Liz Claiborne - BigDiscountFragrances.com Numai bine !
|
| | #1859 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Salut.Imi spui si mie te rog care e diferenta dintre refill splash,refillable spray,refill spray,rubber flask si metal rechargeable spray.Astea sunt si la Thierry Mugler Angel si Alien.Daca poti sa-mi spui despre fiecare cum sunt,daca sunt ca in poza.Mersi.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |