![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1904 (permalink) | ||
|
Salutare everybody, In primul rand scuze pentru intarzierea raspunsurilor,dar dupa cum stiti,am fost plecat ![]() Saptamana aceasta am ridicat o mare parte din comanda din 27.08..restul pe luni-marti. Toti clientii care au avut produse in colet,au fost anuntati ![]() @iuzera: am vorbit ![]() @andyro78 : te notez in comanda din 17 august..revin in weekend cu preturile ![]() @tosha: ai PM ![]() @natalieBZ: ai PM ![]() @maddog1985 : multam ![]() @adelardo: am raspuns la mail ![]() Pentru comanda din 17 AUGUST,mai sunt disponibile: -20 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Lanvin-Oxygene ,75ml Eau de parfum SIGILAT - 100 ROn Moschino-Cheap & Chic Hippy Fizz , 50ml EDT SIGILAT - 130 Ron Escada-Sentiment, 50ml EDT SIGILAT - 110 ROn Versace-Baby Rose Jeans,50ml EDT TESTER - 55 RON Burberry-Brit Red, Special Edition 100ml Eau de parfum TESTER - 120 RON Giorgio Beverly Hills -Giorgio G,90ml Eau de parfum DESIGILAT - 65 RON Calvin Klein-Truth,50ml Eau de parfum SIGILAT - 120 ROn Calvin Klein-Obsession Night,100ml Eau de parfum SIGILAT - 150 ROn Calvin Klein-Contradiciton,100ml Eau de parfum SIGILAT - 160 ROn Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE SIGILAT -260 ROn Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON FOR MEN : Lanvin-Oxygene,100ml SIGILAT - 100 RON Calvin Klein-Calvin Klein Man,50ml SIGILAT -120 ROn Calvin Klein-IN2U , 100ml SIGILAT -120 RON (2 bucati disponibile) Calvin Klein-Euphoria,100ml SIGILAT - 150 ROn Christian Dior-Fahrenheit, 100ml SIGILAT - 220 RON Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (5 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -20 RON Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON Candie's Cologne for Men by Liz Claiborne - BigDiscountFragrances.com Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #1905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti | Salut!
Ti-am dat si eu PM cu urmatoarele, imi faci si mie o estimare sa intru si eu in urmatoarea comanda? Diesel Men's Analog watch #DZ1151 si Ultrared Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER by Paco Rabanne for Men Astept mesaj, multumesc! Adi adrianvarzaru@ymail.com 0744 367 437
__________________ Daca pokerul nu te distruge psihic iti poate aduce bani! | ||
|
| | #1908 (permalink) | ||
| Ptr. Brut-Faberge
Ms Babanu, ai TR+1 de la mine!
__________________ *1 x2 5200@2,7 ghz ASUS M3N78-EM 2*1gb ddr2 800 A-DATA Vitesta extreme WD 6400AAKS Gainward 9600gt Thermaltake WingsRS Thermaltake tr2*470W *2 A64 x2 4000@2,1ghz asus m2a-vm 2*1gb ddr2 667 corsair WD2500KS sata,Spire Blackfin,Spire jewel 380w | |||
|
| | #1909 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Multumesc babanu' pentru parfumuri! free up si +1tr!
__________________ "ne pare rau pentru tine..si muncesti incontinuare?..chiar si in timpul scolii muncesti?..ma bucur pentru tine..ai o abnegatie deosebita fata de munca..toata lumea se bucura pentru tine..si fii atent esti cel mai mare muncitor din istoria omenirii..ce stii sa faci? " | ||
|
| | #1910 (permalink) | ||
|
tati vreau si eu niste produse de la matale -paco rabanne - ultraviolet men - Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER - $32.95 - 1buc -bulgari aqua for men - Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER $29.95 - 1buc -Cheap and Chic Hippy Fizz Perfume for Women- Eau De Toilette Spray 3.4 Oz - $47.20 - 1buc -Miss Dior Cherie Perfume - Eau De Parfum Spray 3.4 Oz TESTER - $65.50 - 1buc - Euphoria Deodorant Stick 2.6 Oz - $6.95 - Paul Sebastian Deodorant Stick 2.5 Oz - $4.95 astept un tel sau un PM pentru confirmare si sa-mi comunici si mie preturile eu nu mai stiu la al catelea produs sunt poate tii tu minte
__________________ fara poezie...,viata e pustiu... Last edited by pitbullu; 20-08-2009 at 14:46.. | |||
|
| | #1912 (permalink) | ||
|
Vreau si eu urmatorul produsArmani Eau De Toilette Spray 3.4 Oz TESTER by Giorgio Armani for Men Astept un pm pentru confirmare si pret Multumesc Poti face rost si deodorant stick pentru parfumul de mai sus si la ce pret
__________________ Prevederea inseamna putere | |||
|
| | #1913 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 | Comanda 24 august
Buna. Ma poti introduce si pe mine in comanda de luni 24 august? As vrea Lolita Lempicka, Eau de parfum spray 1.0 Oz, 23.50 USD (bigdiscount) http://www.bigdiscountfragrances.com....html?pid=8916 Mersi | ||
|
| | #1914 (permalink) | ||
|
salutare, @littleman : am vorbit ![]() @natalieBZ : vorbit ![]() @aTThEEnd: rezolvat ...10x ![]() @albuletzu & gill_reno : multumesc si eu ![]() @pitbullu : notat...revin in weekend cu preturile ![]() @dark_mind : notat...revin in weekend cu preturile + mai multe detalii ![]() @gya1407: ti-am raspuns la PM ![]() Pentru comanda din 24 AUGUST,mai sunt disponibile: -30 LOCURI FARA AVANS (din 50 cate au fost)-plata se va face la livrarea produselor ! -Locuri NELIMITATE ,cu avans 50%-100% ! PE STOC : FOR WOMEN: Kenzo-Flower Oriental,50ml Eau de parfum TESTER - 95 RON Lanvin-Oxygene ,75ml Eau de parfum SIGILAT - 100 ROn Moschino-Cheap & Chic Hippy Fizz , 50ml EDT SIGILAT - 130 Ron Burberry-Brit Red, Special Edition 100ml Eau de parfum TESTER - 120 RON Giorgio Beverly Hills -Giorgio G,90ml Eau de parfum DESIGILAT - 65 RON Calvin Klein-Truth,50ml Eau de parfum SIGILAT - 120 ROn Calvin Klein-Obsession Night,100ml Eau de parfum SIGILAT - 150 ROn Calvin Klein-Contradiciton,100ml Eau de parfum SIGILAT - 160 ROn Thierry Mugler-Angel,50ml Eau de parfum REFILLABLE SIGILAT -260 ROn Gucci-Gucci,50ml Eau de parfum SIGILAT - 180 RON FOR MEN : Lacoste-Essential,125ml TESTER - 120 RON Lanvin-Oxygene,100ml SIGILAT - 100 RON Calvin Klein-Calvin Klein Man,50ml SIGILAT -120 ROn Calvin Klein-IN2U , 100ml SIGILAT -120 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml SIGILAT - 150 ROn (2 bucati disponibile) Christian Dior-Fahrenheit, 100ml SIGILAT - 220 RON Givenchy-Blue Label,50ml TESTER-110 RON Creed-Original Vetiver,75ml TESTER - 340 RON Coty-Jovan White Musk,100ml DESIGILAT - 60 RON Calvin Klein-Euphoria,100ml After Shave TESTER -100 RON Lacoste-Original,100ml DESIGILAT- 150 RON Creed-Himalaya Cologne,120ml Millesime Spray DESIGILAT - 350 RON SUPER OFERTA Parfumuri CUBA by Perfumes des Champs FOR MEN Gramaj : 35ml Eau de Toilette - recipient in forma de trabuc Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com 1. CUBA by Perfumes des Champs-35ml Eau de Toilette Sortimente : Gold,Red,Blue,Orange PRET: 20 RON 2.CUBA by Perfumes des Champs- SET 4 x 35ml Eau de Toilette Setul contine cate un produs din fiecare sortiment (Gold,Red,Blue,Orange ) PRET: 70 RON Cuba Cologne for Men by Parfum Des Champs - BigDiscountFragrances.com Geluri de dus,after shave balm-uri,creme si alte maruntisuri : Aramis-Armais Life (for Men) -After Shave Balm 50ml -15 RON (4 bucati disponibile) Aramis Life Cologne for Men by Aramis Dana-Canoe (for Men) -After Shave Balm 120ml -20 RON Canoe Cologne for Men by Dana - BigDiscountFragrances.com Liz Claiborne-Candies's (for Men) -After Shave Balm 75ml -20 RON Candie's Cologne for Men by Liz Claiborne - BigDiscountFragrances.com Numai bine !
__________________ Comenzi parfumuri originale de pe bigdiscountfragrances.com si fragrancex.com => CLICK AICI ! Comenzi saptamanale MACYS , AMAZON , VS , OLDNAVY , AE.com sau ORICE SITE din SUA => CLICK AICI ! Y!M : comanda_parfum / comanda_sua ,Tel : 0724230486 DETALII PE HOME PAGE !!! | |||
|
| | #1915 (permalink) | ||
|
Salut tipu' Sunt un client multumit care revine ![]() Treca-ma pls cu asta pt comanda de luni: Burberry Brit Eau De Toilette Spray 1.7 Oz by Burberry for Men Burberry Brit , Eau De Toilette Spray 1.7 Oz , $26.95 USD Mersi mult | |||
|
| | #1916 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Prevederea inseamna putere | |||
|
| | #1917 (permalink) | ||
|
salut vreau si eu cu plata la livrare asta XS Eau De Toilette Spray 3.4 Oz by Paco Rabanne for Men thx
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1919 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Boss ia-mi si mie astea. La toate marimea sa fie S. La cel din mijloc doar S a mai ramas deci numai trebe sa alegi marimea. Confirma-mi cu un PM dupa ce le-ai luat si cu pretul total. US Open Chevron Stripe Polo - RalphLauren.com Slim Custom-Fit Flag Polo - RalphLauren.com Wimbledon Big Pony Polo - RalphLauren.com | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |