![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vine vara, inchiriez apartament la 15min de plaja
Dupa cum am spus si-n titlu, incep sa fac rezervari pentru perioada de vara. Apartamentul se afla la 15minute de mers pe jos de Mamaia. Deocmadata rezervarile si preturile sunt pentru perioada 15iunie-1iulie. Apartamentul ofera: - canapea 2 locuri in prima camera si 2 paturi single in camera a doua (deci 4 locuri in total) - baie cu dus/cada - frigider - bucatarie micuta cu cele necesare (fara masa, care se afla intr-o camera) - televizor cu cablu - combina radio Pret: 40ron/persoana/noapte. Atentie, camerele nu au hol intre ele, deci apartament nedecomandat. Contact: ym: neptulon_gold@yahoo.com tel: 0742049891 - Dan | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Poze din apartament?
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi | Quote:
super tare...si sper interesat....eu vreau sa dau si 130 ron pe noapte la garsoniera...deci...daa apartamentul este complet utilat si frumos....facem targul ....dar vreau poze actualizate cat mai curand posibil ! alunanebuna@yahoo.com trimite aici te rog ! cheers !
__________________ Va rog sa vizitati Web Page`ul cu toate produsele, actualizate la ZI !! este inca in constructie, dar va fi definitivat in zilele ce urmeaza ! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Hai ca am revenit nu cu poze ci cu un filmulet din apartament. E postat pe youtube asa ca o sa pun doar link aici ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EhsYkx4Gp0I Se pot face rezervari pentru toata perioada verii, pretul fiind tot de 40ron/persoana/noapte. Contact: ym: neptulon_gold sau tel 0742049891 - dan | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Vazut filmuletzul insa sfatul meu e sa faci altul! Incearca sa-l faci miscind mana mai usor...(banuiesc ca e un tel folosit) Si incepe filmarea de la usa apartamentului! Sa se vada clar cum sint dispuse camerele/baia/bucataria etc!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
AIWA de fapt e filmat cu un aparat foto digital Filmul incepe de la intrare, prima la dreapta e baia si urmeaza camera mare unde e si casetofonul. Din ea intri in bucatarie si in a doua camera cu paturile. Voi lua in considerare sfatul tau cu privire la miscarea camerei. Kickazz dap, deocamdata e liber la inceputul lui august. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Pai si mai bine ( deci ai cum sa-l faci mai lung) fa-l de la intrarea in locuintza! Adica mergi mai usor cu mana (nu mai tremura imaginea si nu te mai rasuci asa brusc) si incepe de la intrare!Adica iesi din apartament..si sa se vada cum deschizi usa..cum se vede direct din intrare etc!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Este liber pana pe 10 iulie.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |