![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Saptamina viitoare se finalizeaza o vinzare a unui teren de la tara,4 ha, si bani vor fii mai mult decit suficienti,drept urmare...predau a mea afacere Link-ul din semnatura deja il stiu toti,catre site, le dau inclusiv conturile de la 3x.ro si evonet ,cu site-uri cu tot ,binenteles. TOATE detaliile se vor discuta in particular Criteriile de selectie...binenteles ca va primii afacerea cine va convinge mai mult ca o merita NU astept bani sau alte favoruri,NU vreau procent din vinzari Voi da afacerea cui cred ca o va merita,nu cuiva care vrea acest lucru numai sa se "dea ciumec" dupa ,ca vezi domne ce tare sunt si ce afaceri invirt eu In fine mai discutam pe parcurs...
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
Si acum sa recapitulam: 1: a sunat in jur de 16 ," ia zii frate cum e cu afacerea, acum vin la tine sa vb" mii de scuze omu...e 1 aprilie...aaaaaaaaaaa,bine ,salut 2; pe mess Quote:
Mii si mii de scuze, cel de pe mess are si ceva dreptate,posibil cineva chiar spera la asa ceva,si isi facea planuri... Si adevarul este ca au parinti acel pamint la tara ,dar mai dureaza putin, a fost dat la asociatie si au contract cu ei pina pe 1 mai, dar fiind teren extravilan...este situat la 500metri de pod Fundulea,pe dreapta pe sensul de mers spre mare...nu era si el linga autostrada
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 17-05-2007 at 09:07.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |