![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi | CAUT ! Cazare la MARE, Ofer PRET MAXIM ! Doresc sa inchiriez o garsoniera, apartament cu 1 camera la mare, cat mai aproape la PLAJA, de PREFERAT COSTINESTI, dar nu NEAPARAT! As dori sa fie in luna IULIE sau AUGUST, pentru 7-10 ZILE, iar daca garsoniera este dotata corespunzator, sunt dispus sa pletesc PRET MAXIM, poate chiar mai mult de 100RON/noapte. Astept oferte aici pe thread...ms mult !
__________________ Va rog sa vizitati Web Page`ul cu toate produsele, actualizate la ZI !! este inca in constructie, dar va fi definitivat in zilele ce urmeaza ! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi |
Salut mate...ms mult pt oferta...este super frumos...dar eu as vrea garsoniera sau apartament cu o ca,mera...daca nu am sa gasesc...am sa apelez aici.....oricum...sunt dispus sa dau si 125 ron pe noapte la garsoniera dara este dotata cu tot tot ce trebuie !
__________________ Va rog sa vizitati Web Page`ul cu toate produsele, actualizate la ZI !! este inca in constructie, dar va fi definitivat in zilele ce urmeaza ! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi |
deci chiar nimeni....hmmm....eu vreau sa dau banu` si nimeni nu sare cu oferta.....interesant... Hai un UP ca este recomandat...poate vede cine trebuie ...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |