![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut..pentru cei interesati…fac comenzi pe site-ul www.eastbay.com Comisionul este: 5$ pentru 1-9 produse 4$ pentru comenzile de peste 9 produse Mod de plata: Banii se platesc toti inainte sau jumatate inainte dar comisionul creste cu 1$/produs pentru a doua varianta. Banii se pot plati cel tarziu in ziua in care dau comanda. Plata se face in lei sau dolari. Garantie: Pentru persoanele care au retineri pot oferi o copie dupa buletin Zona de intalnire: Bd-ul Jiului sector 1, Bucuresti, Pta Charles de Gaulle, Arcul de Triumf Limita comenzilor:~80comenzi. Prima comanda nu stiu cand va fi data..contactati-ma si va voi spune eu dupa maxim o saptamana(cand ajung la un numar favorabil de comenzi) cand sa veniti sa-mi aduceti banii si ziua exacta cand dau comanda. Comenzile mi le veti scrie intr-un formular pe care o sa vi-l trimit eu. Toate calculele sunt facute de acest formular. Dupa completarea forumularului, acesta trebuie trimis in mail-ul meu. Daca banii nu au fost platiti pana in momentul trimiterii formularului, se va trimite un nou mail pentru confirmarea platii. Comenzile ajung in aproximativ 10-14 ZILE din momentul in care comanda paraseste depozitele EASTBAY. Contact: 0723 615 703 –George Yahoo Messenger: georgy_eastbay Sper ca nu am omis nimic, pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati. Last edited by killergrg; 05-04-2007 at 17:28.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up...maine ultima zii pt aceasta comanda!!!
Last edited by killergrg; 23-04-2007 at 22:42.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |