Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2007, 18:27   #1 (permalink)
Registered User

SITE-URI la CHEIE. SERVICII COMPLETE. PRETURI MINIME

Site-uri de prezentare, magazine virtuale, aplicatii web, etc.

www.webmind.ro
office@webmind.ro
YM: cainiro

braicata is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2007, 18:00   #2 (permalink)
Registered User

up

Old 13-04-2007, 09:57   #3 (permalink)
Registered User

up

Old 16-04-2007, 09:17   #4 (permalink)
Registered User

sus

Old 16-04-2007, 13:35   #5 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Vreau si eu o cheie, ca la siteuri e clar ca nu va pricepeti...

KingOBeer is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 15:22   #6 (permalink)
Registered User

Hai ma ? Eu ma intreb ce cauta astia ca tine pe cg... poate thread-uri ca sa faca si ei un post in plus ...
Cheie gasesti la brico store.

Old 16-04-2007, 16:28   #7 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Cum zici tu...eu cel putin nu-mi fac reclama la firma pe un forum unde probabil nu ai citit regula ca trebuie sa platesti..

Old 16-04-2007, 17:47   #8 (permalink)
Registered User

Pai am scris eu undeva ca sunt persoana juridica ? Conform regulamentului numai persoanele juridice trebuie sa aiba un contract semnat cu cg. Eu fac publicitate la serviciile oferite de mine. E treaba ta ce faci sau ce vei face tu, eu nu comentez munca nimanui, si nu-mi dau cu parerea decat daca este ceruta. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca noi nu ne pricepem la site-uri. Te-ai mai contrazis cu cineva de pe aici din acelasi motiv. Acum ca ti-a "iesit" firma te vei lovi de anumite lucruri si poate le vei intelege ( clientul nostru, stapanul nostru ) Daca respectivul client vrea ca site-ul sa arate intr-un anumit fel, il vei realiza dupa gusturile lui nu dupa gusturile tale. Sunt multe de explicat insa nu cred ca e locul potrivit ca sa fac asta. Nu programarea e totul... sau design-ul. Eu incerc sa inteleg dorintele si gusturile clientului dar trebuie sa ma 'incadrez' in bugetul lui. Am facut site-uri ( nu dau exemple ) la preturi modeste ( 250 lei + factura ) si nu l-am facut ca sa-l bag in portofoliu ci pentru ca stiu cum e sa fi la inceput de drum si sa nu ai bani nici macar de-un site. Consideri ca trebuia sa platesc din buzunar 5 designeri, 2 programatori si 3 testeri pentru a realiza acel site ? Eu cred ca nu. Asa ca mi-am pierdut 2 zile si l-am facut pentru 250 lei. Cand ai o cerere babana, un proiect mare, important la care esti platit pe masura muncii depuse, atunci DA, trebuie sa acorzi atentie detaliilor, sa ceri pareri, sa analizezi, sa testezi de x ori, etc. Am lucrat la proiecte mari, stiu cum se pune problema, stiu ce inseamna calitate, insa pentru acele proiecte eram platit mult mai bine. Aceeasi gandire am avut-o si eu, ma uitam la firmele de web design care fac niste site-uri infecte nu numai ca design ci si ca functionalitate si mi-am zis "eu n-o sa fac niciodata asa ceva". Si nu am facut, macar cele facute de mine sunt functinonale.
Cred ca esti un baiat foarte destept, ti-am urmarit posturile ca m-a suparat putin afirmatia ta insa sunt bucuros ca vei intra in 'paine' si iti vei da seama despre ce vorbesc.
Spor la treaba, bani si facultate.

P.S. Scuze pentru eventualele greseli de exprimare, nu mai am timp sa recitesc.

Old 16-04-2007, 19:48   #9 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

ai dreptate braicata
userul kingobeer este carcotas;
daca observi posturile cu servicii web, in toate apare si el carcotind....
se da boss dar nu arata nimic facut de el sub pretext ca ce face el este cod si mult superior designului.....
ma rog alte comentarii nu isi au rostul...
nu inteleg rostul acestor carcoteli...
clientul alege cu cine lucreaza indiferent daca acesta a terminat o facultate de profil sau nu, ideea de baza o are ce stii si ce ai facut, nu ce esti....
portofoliul spune multe, iar cine are portofoliu = 0 pentru mine nu exista....

sfaturile si vorbele nici ele nu isi au rostul.
ai postul tau unde poti spune acolo ce vrei, nu pe anunturile altora ca asa vrei tu.....

sper ca aiwa va lua masuri pentru ca se intinde coarda prea mult.

braicata, mult succes in ceeace faci.

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2007, 22:02   #10 (permalink)
Registered User

Mersi mult bussinesman pentru sustinere. Nu am nimic cu acest user, din contra, il respect pentru ceea ce vrea sa faca insa e putin mai greu decat isi inchipuie. Pe langa placerea de a "programa" trebuie sa mai si traiesti.
Numai bine.

Old 16-04-2007, 22:49   #11 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Eu comentez unde este cazul si ca sa nu se gaseasca `fraieri` [nu le pot spune altfel] care sa comande un site de la astfel de oameni, care fac `dizain` [cum ii spun ei] care era la moda cand m-am apucat eu de programare, prin 2000, poate nici atunci.

PS: eu nu-mi permit sa-mi fac reclama pentru ca nu am nici timp nici bani de dat la CG, deocamdata.
PPS: sunt cativa oameni de pe acest forum care au lucrat cu mine si in 2005 si au fost multumiti, si daca va uitati bine sunt inregistrat aici de peste 2ani si cred ca ma faceau toti nepriceput sau tepar daca era cazul.

Succes in continuare cu siteurile facute de o singura persoana, din punctul meu de vedere sunt cele mai `rele` [din toate punctele de vedere] site-uri posibile. Daca nu poti negocia o suma din care sa-ti platesti un ajutor, fie el designer [daca esti programator], fie el programator [daca esti designer] atunci lasa-te de web. Is that simple!

PPPS:Cand citeste Aiwa aici sa considere un report din partea mea acest thread. Nu se incadreaza ca titlu in "VAND*CUMPAR*SCHIMB*OFER SERVICII" dupa cum scrie in regulament!

O zi buna!

Last edited by KingOBeer; 16-04-2007 at 23:00..

Old 17-04-2007, 08:42   #12 (permalink)
Registered User

esti copil. UP

Last edited by braicata; 17-04-2007 at 09:31..

Old 17-04-2007, 13:13   #13 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Sincer acum, daca ne referim strict la business, tu esti copil si mai ai mult de invatat de la un `copil` ca mine...

Old 17-04-2007, 17:00   #14 (permalink)
Registered User

daca ma refeream la business tu esti ultimul om de la care pot invata ceva, avand in vedere experienta ta in ... business. Din cate stiu ai o diploma de php-ist nu de business-man. Vezi-ti de diploma ta, de facultatea ta, de site-urile tale si nu mai stresa pe altii. Nu esti in masura sa comentezi munca altora.

Last edited by braicata; 17-04-2007 at 17:16..

Old 18-04-2007, 16:08   #15 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Ba da, orice vizitator al unui site isi poate da cu parerea despre el. Si ale tale sunt naspa.

Iar de business, invata pe altcineva, ca probabil habar nu ai despre ce vorbesti. Ma cunosti? NU! Nu stii de ce sunt capabil pe latura asta, dar eu pot vedea de ce esti tu capabil in design: adica de ceea ce faceam eu acum 5ani, cred, programator fiind!!!
E cineva de pe acest forum care mi-a dat un proiect si cred ca a fost multumit si de timp, si de treaba facuta de mine, acum peste 1an.
PS: si designurile lui sunt chiar prea tari!!!

[cine se recunoaste, stie ]

Old 18-04-2007, 16:46   #16 (permalink)

flashdesign's Avatar

dă exemple, nu vorbe.
arată să vedem grafica aia...

eu am facut 25 de situri de toate felurile si nu ma mai laud pe aici sau sa critic pe altu chiar daca imi este concurent.
ti-am zis, clientul alege cu cine lucreaza, pe baza portofoliului, a comunicarii si a pretului.

chair nu vad care e treaba ta.
esti angajat la CG?
vad ca ai un trading rating = 0

uite un site in lucru, de asta ce zici? ce ti se pare urat? codul? grafica?
site

Last edited by flashdesign; 18-04-2007 at 16:59..

Old 18-04-2007, 22:31   #17 (permalink)
Registered User

KingOBeer's Avatar

Quote:
Originally Posted by bussinesman View Post
dă exemple, nu vorbe.
vad ca ai un trading rating = 0
Nici nu exista trader rating cand am lucrat eu cu o persoana de pe forum...si nu am ce siteuri sa va arat, pentru ca nu ma ocup de design. Desi ma simt flatat ca in orice moment as face ceva mai bun decat ce am vazut in portofoliu..

PS: siteul pt agentia aia mi se pare foare nereusit si la culori si la el insusi. mi se pare mai ok daca vrei sa testezi ceva...nu se potriveste ca site de agentie de turism , arata foarte prost

Old 18-04-2007, 22:48   #18 (permalink)
Registered User

Omule, ce vrei de fapt ? Esti un guru al web-ului romanesc, gata, e bine asa ? Tu chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza persoana ta si nici munca pe care o faci ? Ma doare-n brici pe mine cand te-ai apucat tu de 'programare' si 'business'.
Ti-am mai zis, vezi-ti de treaba ta !
Un business-man nu are timp de carcoteli pe forum.

Old 18-04-2007, 22:54   #19 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by bussinesman View Post
uite un site in lucru, de asta ce zici? ce ti se pare urat? codul? grafica?
site
Iti raspund eu in locul lui: nu doctype, nu w3c - > e de proasta calitate, ca altceva nu mai stie ... ar mai fi ceva : nu e tableless
Omul asta chiar nu merita bagat in seama ...

Old 18-04-2007, 22:59   #20 (permalink)

flashdesign's Avatar

siteul pt agentia aia mi se pare foare nereusit si la culori si la el insusi. mi se pare mai ok daca vrei sa testezi ceva...nu se potriveste ca site de agentie de turism , arata foarte prost

mda, nici nu ma asteptam la alt comentariu din partea ta.
concluzia este ca nu stii sa apreciezi munca altora, stii doar sa carcotesti, si sa strici anunturile altora cu vorbe, cand de fapt habar nu ai ce inseamna munca cu anumiti clienti si cand zic clienti nu ma refer la "gigi srl" dupa forum care vrea si el site si tu, nr one in Romania la design si programare, unicul ii faci arta....
cand o sa lucrezi si tu pentru un client mare, si care te plateste cu cat ii ceri, NU AI CUM SA II ZICI TU CA FACI SITUL ALBASTRU DACA EL VREA ROSU, SI DIN MODELE PROPUSE EL DACA SI-A ALES UNU, VA CERE MODIFICARI CUM VA DORI EL, NU CUM VEI VREA TU.
Aici ai dat gres cu afirmatia aia, ca ala e naspa, ca alalt nu are culori cum ai zice tu, si asa mai departe.
Gandeste te ca si clientul are o mare influenta la ceeace vezi pe net, nu numai a celui care l-a facut.

Nici un client caruia i-am facut site, nu mi-a zis ca in codul paginii textul e stramb, prost, fara logica...
important este navigarea prin site, aspectul si incarcarea rapida.
ca in cod am anumite taguri sa nu, nu stiu pe cine intereseaza....si asta nu inseamna ca nu stiu sa fac
un site.
Fiecare are un stil al sau, si un mod de lucru, si daca unu nu face ca tine asta nu inseamna ca e prost si nu merita atentie.

Asa ca lasa lumea pe forum sa isi vada de treaba, si nu mai carcoti cu parerile tale, pentru ca nu le-a cerut nimeni.

Sper ca un moderator va sterge textele astea sa ii ramana lui braicata forumul curat.

bafta si UP de la mine

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules