![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2006 | GermanHouse va ofera 6 vile in zona de sud a Bucurestiului
Buna ziua! Ansamblul de vile GermanHouse va ofera pentru inceput (se vor construi mai multe treptat) 6 vile cu loturi de teren intre 350 si 405 mp, in zona de Sud a Bucurestiului (Berceni). Toate tipurile de vile sunt realizate dupa modele germane care confera stil, siguranta si placerea de a locui intr-un ambient cat mai practic si confortabil. Vilele vor avea o structura cu un inalt grad de rezistenta anti-seismic, vor dispune de termosistem si de finisaje la standarde de calitate germane. Detalii tehnice: -structura din beton armat cu zidarie Porotherm de 25cm; -termoizolatii de 5cm grosime; -tencuieli exterioare de tip baumit; -tencuieli interioare, glet ipsos si vopsele lavabile pentru pereti; -pardoseli cu sape si gresie sau parchet laminat; -faianta in bucatarie si bai; -scara interioara din lemn masiv sau metal invelit in lemn; -ferestre termopan cu sistem jaluzele; -sarpanta lemn masiv cu tigla sau tabla ondulata; -mansarda rigips cu materiale termo/fonoizolante; -instalatie electrica; -instalatii sanitare cu accesorii incluse; -instalatie incalzire, inclusiv calorifere tip Romstal si Centrala Termica; -curte amenajata (pavele, terasa, gazon); Pret Informativ: 1000eur/mp construit (teren inclus). Pentru mai multe detalii va rugam vizitati siteul GERMANHOUSE sau contactati-ne la adresa de e-mail contactgermanhouse@yahoo.com . ------------------------------------------------------------------------- Va rog sa nu imi raspundeti mie pe forum ci folositi adresa de internet si mail de mai sus. Eu doar am postat mesajul! Multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
si tot tu ai primit un banned pentru ignorarea regulilor!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |