![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| NEED HELP : ATESTAT clasa a XII-a
Salut tuturor . Am nevoie de un atestat pentru un amic . Este vorba de atestatul in informatica care se da la terminarea celor 12 clase intr-un liceu sau colegiu nationa . Fiecare elev a primit cate un fluturas cu ceea ce trebuia sa faca . Pe "al meu " scrie : Lecte de prezentare din chimia organica - hidrocarburi . DOMENIU : obiectul Chimie , C++ , grafica pe calculator , fisiere text . ALGORITMI : construirea denumirii dupa formula moleculara , citire intrebari , evaluare chestionar , prezentare raspunsuri , indicatii de invatare . DATE: fisier text cu intrebarile , fisier text cu grila , elemente grafice . ACTIUNI : meniu de lucru : alegere tip hidrocarbura , anuntare teste pe niveluri , alegere nivel si evaluare progresiva , prezentare grafica a raspunsurilor , rutine . REALIZARE : C++ . Prezentare : Power Point cu butoane de actiune . Astept pe cineva care ma poate ajuta cu aceasta problema (evident contra cost) . Astept ofertele voastre. *NU am stiut unde sa un anuntul asta de aceea l-am pus si aici .
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |