Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-07-2009, 19:06   #181 (permalink)
Registered User

B0yCk88's Avatar

Nu-l cunosc, nu-l stiu, n-am comandat, n-o sa comand dar pot sa va dau un mare sfat: UITATI DE BANI

B0yCk88 is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2009, 19:25   #182 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

de ce zici sa uitam de bani? banii aia aia trebuie sa ii inapoiez si eu intr-un fel cum sa uit da ce is eu regina maseluta sa am bani de aruncat ?

Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale

Vand 250 Sim-uri Orange Goale.

LiviuS19 is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2009, 10:38   #183 (permalink)
Registered User

Bzzzcp's Avatar

Am citit thread-ul asta si nu imi vine sa cred ce fel de om este acest Bulai. Apropo, politia nu a mai dat nici un semn de viata in prbl asta? Eu zic ca tot la parinti tre sa sunati

Bzzzcp is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 00:15   #184 (permalink)
Registered User

Supafly's Avatar

Salut. Va zic faza asta ca sa va faceti o parere asa cat de cat ce fel de om e.. in special tu LiviuS.
L-am sunat pe Alex prin mai si spre surprinderea mea avea telefonu' deschis si a si raspuns. Mi-a explicat cum ca a inapoiat nu stiu cui o parte din bani. Si l-am intrebat cand imi inapoiaza si mie banii.. la care mi-a zis ca pe la inceputul lunii iunie, prin 10. Bun.. am asteptat.. pe 10 iunie il sun si imi zice ca imi da banii la sfarsitul saptamanii sau la inceputul saptamanii viitoare.. Bun.. am asteptat.. dupa o saptamana ce am vorbit cu el am incercat sa il sun. Surpriza! Si-a inchis telefonul. Permanent. Ca de-atunci nu l-am mai prins cu telefonul deschis.
In concluzie, omu' asta e un magar si jumatate, un hot, un excroc. Eu cand vi-am zis sa depuneti plangere la politie nu ati vrut, nici tu LiviuS. Nu stiu cum evolueaza ancheta, ma duc zilele astea sa vad ce mai zice politia.
Da eu va propun ceva.. Stim cu totii adresa lui. Haideti sa ii facem o vizita, sa discutam cu parintii lui, sa vada si ei ce fiu au si in ce s-a bagat. Va fi obligat pana la urma sa dea ochii cu noi si atunci sa vedem ce mai are de zis. Ma gandesc ca fiecare are masina personala, daca nu.. luam un autocar.. nu e mai mult de 50 RON biletul. Pierdem niste bani cu drumul, dar macar ne recuperam suma pierduta.

Supafly is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 00:24   #185 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

chiar am vrut sa dau de tine supafly zilele astea, te-am cautat pe mes dar nu erai si ti-am dat un DING , nu stiam cum a mai decurs ancheta cu politia , eu credca ajung prin buc prahova zilele astea ca ash vrea sa iau un cazan de masina, mi-ar prinde foarte bine banutii de la el in zilele astea, pana la urma ma duc si eu sa fac plangere ce sa fac altceva...deci imi vine sa ma dau cu capul de stalpi, pt mine personal is foarte multi bani nu is vai de mine bogat...

Old 25-07-2009, 18:52   #186 (permalink)
Registered User

salut!si eu am de recuperat cam 230 dolari de la alex , daca ii stiti adresa spuneti-mi-o si mie ca eu locuiesc in prahova, am inteles ca sta in ploiesti.

adiiordache333 is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2009, 19:01   #187 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

salut adi, pai daca afli adresa dami-o si mie, poate mergem toti la el odata ce sa zic, eu mai am de luat de la el 581$ si are un an si o luna de cand are sa mii dea...la numarul asta 0752088588 nu mai raspunde, mi-a promis ca vezi ca tii dau in vara, eu am fost foarte intelegator atuncea cu el, inteleg ca are probleme dar de acuma e nesimtire fara suparare...

Old 19-08-2009, 03:04   #188 (permalink)
Registered User

Supafly's Avatar

Salut. Am sunat la el pe fix si am vorbit cu mama lui. L-am intrebat de Alex, iar ea mi-a spus ca e plecat din tara, dar sa ii zic ce problema am ca a lasat instructiuni ce trebuie sa faca. Si i-am spus adresa, numele si suma care mi-o datora. In 3 zile am primit banii acasa printr-un mandat postal. Va sugerez sa o sunati si voi pe mama lui. Numarul e unu din acestea.. nu mai stiu sigur care e: 244.544188 ; 244.510990.
Bafta la recuperat.

Old 19-08-2009, 03:13   #189 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

Multumim Supafly, eu chiar maine, cat mai devreme o sa incerc sa dau de ea.

Old 19-08-2009, 08:41   #190 (permalink)
Registered User

Supafly's Avatar

Eu zic sa te grabesti Liviule ca tu ai o suma mare de recuperat si daca femeia da banii celorlalti tie ce iti mai ramane?

Old 19-08-2009, 12:45   #191 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

am sunat azi dar nu a raspuns nimeni pe nici un numar, o sa mai incerc diseara! a si e cu 0 in fata:P

Old 24-09-2009, 20:45   #192 (permalink)
Registered User

Salutare! in sfarsit mi-am recuperat banii dupa 1an jumate , sunati la numerele de mai sus iar mama acestuia va trimite banii prin mandat postal.Bafta!

Old 24-09-2009, 21:44   #193 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

eu am vorbit cu mama sa, si a ramas ca luna asta la sfarsit imi da si mie banutii, fiind vorba de o suma mai mare, (581$), astept sa vad ce se intampla...

Old 25-09-2009, 20:56   #194 (permalink)
Registered User

este femeie serioasa , o sa ii recuperezi sigur!

Old 26-09-2009, 10:02   #195 (permalink)
Registered User

Am citit si eu toate posturile cu acest baietas si ma intereseaza un singur aspect: la un moment dat el spune ca a ajuns in instanta datorita firmei ELMEC ROMANIA,sunt curios pentru ce,banuiesc ca aceasta firma care "este Distribuitorul Oficial în România al celebrelor branduri sport NIKE şi Converse, al brandurilor fashion Calvin Klein, Camper, Miss Sixty, Harley-Davidson, Marlboro Classics, Pepe Jeans, Energie, Replay şi al brandului de bijuterii şi accesorii Folli Follie. " a considerat ca este lezata de aceasta mica afacere a unui pusti ?
Ma intereseaza din punct de vedere juridic,daca este vreun reprezentant al firmei il rog sa expuna un punct de vedere,repet este ceva care ma intereseaza din punct de vedere juridic,in rest nu comentez nimic referitor la micul lui business,decat faptul ca a fi comisionar nu este nimic rau,este plina tara de facaturi.

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 21:27   #196 (permalink)
Registered User

LiviuS19's Avatar

am vorbit cu mama sa, si a ramas ca la sfarsitul lui septembrie se intoarce in tara si imi va inapoia si mie cei 581$, l-am cautat pe messenger dar inca nimic si e jumatatea lunii octombrie!...mai asteptam...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules