![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
Cu stima, Florin - Echipa Supercomenzi | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
cat m-ar costa in final camera asta, cu toate taxele? http://www.amazon.com/Canon-PowerSho...3792101&sr=8-1 | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Camera asta ar costa 970 RON cu toate taxele.Daca esti interesat contacteaza-ne si discutam detaliile! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
Scuze de delay. Produsul cu toate taxele incluse ajunge la 980 Ron+ livrarea crier Romania. Daca te intereseaza please contact pe mail supercomenzi@yahoo.com. Cu stima, Echipa Supercomenzi, Florin&Paul. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Pretul final este de 990 Ron. In cazul in care esti interesat revino cu un msg pe mail la adresa supercomenzi@yahoo.com pentru mai multe detalii legate de avans si mod de livrare. Cu stima, Echipa Supercomenzi, Florin&Paul. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
multumesc pentru promptitudinea raspunsului, dar la acest pret raman la optiunea firmelor de vanzari online din Romania. f64studio il ofera, spre exemplu, cu 832 RON si garantie de 1 an.
Last edited by morcef; 27-07-2007 at 07:20.. Reason: correcting | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Am deschis un post nou cu o noua oferta in ceea ce priveste tarifele de transport si vama.O sa va rog sa scrieti pe acela deoarece acesta nu mai e de actualitate.In ceea ce priveste produsul tau pretul final ar fi : 399.95$ + 4.5$ (transport pana in Romania) + 16 % (comisionul nostru + vama) = 470 $ Daca mai esti interesat, asteptam un mail de la tine si o sa-ti trimitem conditiile de plata si livrare. Cu stima, Echipa Supercomenzi | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote: Sal.Aceasi rugaminte am si pentru tine, sa folosesti postul celalalt!In ceea ce priveste produsele, cred ca stii mai bine ce greutate au asa ca pretul o sa fie : pretul produsului + 4.5$/kg + 14% (vama si comision) Daca mai ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi!! | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
UP! Salut, am vazut dupa ce v-am dat mail anuntul cu amazon. puteti sa imi ziceti un pret la canon backpack $35.88 | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Am facut luna trecuta o comanda in valoare totala de 28 milioane, un laptop si o pereche de casti. Laptopul nu se gasea in Romania, iar castile m-ar fi costat dublu la orice magazin din tzara. Am primit coletul in aproximativ 20 de zile, si am fost foarte multumit de serviciile echipei Supercomenzi, ii recomand cu caldura. Pentru detalii, ma puteti contacta prin PM.
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Cluj-Napoca |
salut...spune-mi si mie cam la cat ma duce ceasul asta ms mult | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |