Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-06-2007, 10:07   #1 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

Smile Comenzi ONLINE: eBay - comision incepand de la 20% - feedback pozitiv fara exceptie

www.Strawberrynet.com

Facilitez comenzi on-line (eastbay.com, ebay.com, bigdiscount.com, kitbag.co.uk, drjays.com), dar cu specializare in domeniul produselor de cosmetica, skin care, body care, parfumuri (Strawberrynet.com) si ochelari de soare (Ray Ban - vezi www.bigdiscount.com).

Strawberrynet.com este o retea de distributie americana, specializata in wholesale-ul de produse cosmetice si de parfumuri, de foarte mare incredere si care desfasoara cu ajutorul unei strategii competente, un comert avantajos, sigur si rentabil. In ceea ce priveste gama de produse, va invit sa vizitati site-ul respectiv, iar pentru mai multe detalii si intrebari, astept oricand pm-uri.

Prima comanda va avea loc in jurul zilei de 4 IULIE 2007, ora 18:00 cu cea mai mare punctualitate, in functie de numarul de comenzi primite; numarul de locuri disponibile pentru comanda ramanand a fi anuntate ulterior, in functie de greutatea pachetului rezultat. Timpul de tranzit al comenzii poate varia intre 10-14 zile cu un shipping mai ieftin, sau in jurul a 5-6 zile cu un shipping mai scump dar mai rapid.

Plata produselor se va face prin transfer bancar sau domiciliere bancara (depunerea banilor direct intr-un cont Raiffeisen Bank Romania), comisionul pentru fiecare produs fiind individualizat, in functie de greutatea si relevanta produsului, astfel: un produs mai ieftin, de gramaj mic, va avea un comision proportional; proportia este directa, comisionul crescand in cazul unui produs de greutate mai mare (comisionul va include astfel diversele cheltuieli subiective de tip vamal). In orice caz, negocierea comisionului va fi efectuata o data cu primirea comenzii si in urma unei discutii prealabile cu clientul.

Pentru a evita eventuale conflicte si probleme, facturile primite vor fi postate pe forum dupa fiecare comanda ca de asemeni numarul comenzii pentru o usoara urmarire a procesarii acesteia de catre fiecare client in parte.

Astept intrebari si sugestii prin PM, eventuale comenzi prin postare pe thread si sper la o colaborare eficienta si deschisa, productiva pentru toti cei implicati. Va multumesc.

Produse recomandate (empiric): Biotherm, Clinique, Clarins.
Produsele cele mai rentabile: creme anti-aging (mai greu de gasit si cu mult mai scumpe la noi), tratamentele impotriva caderii parului.

Distribuirea comenzii: curierat rapid / personal la punctul de intalnire stabilit in prealabil.

PM pentru detalii si intrebari.
Va multumesc.

Last edited by deeJay; 26-06-2007 at 10:20..

deeJay is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2007, 18:02   #2 (permalink)
Banned

dar sa dau comanda cu plata cind imi vine produsul nu se poate?

triple_x30 is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2007, 00:45   #3 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

deocamdata nu am destule puncte ca sa intru in programul de fidelitate astfel incat sa.mi permita plata ramburs a coletului (dezavantajos totusi avand in vedere verificarea vamala). sper ca, dupa o serie de comenzi, sa pot oferi mai multe facilitati clientilor. pana atunci, pot doar sa asigur ca tranzactia va fi cat se poate de transparenta si avantajoasa.

thank you pentru intrebare

Old 27-06-2007, 09:39   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by deeJay View Post
[B]www.Strawberrynet.com

Strawberrynet.com este o retea de distributie americana....
Timpul de tranzit al comenzii poate varia intre 10-14 zile cu un shipping mai ieftin...

PM pentru detalii si intrebari.
Va multumesc.
no offence...in primul rand strawberry sunt australieni, iar produsele sunt livrate din hong-kong
in al doilea rand la comanda intre 10-14 zile shippingul este gratuit oriunde in lume

sper ca nu te-a deranjat postul, dar iti sugerez sa te axezi mai mult pe bigdiscount si altele unde romanii nu au acces
multa bafta

bobomala is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2007, 11:04   #5 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

Thumbs up

@ bobomala - none taken din contra, apreciez interesul si observatia ta si iti multumesc pentru sugestie. cat despre "originea" companiei Strawberrynet.com pot sa spun doar ca nu este exclusiv australiana iar in momentul in care se vorbeste de o companie multinationala cu unul din sedii in USA, mi.am permis sa fac aceasta afirmatie

pentru mai multe lamuriri, va invit sa accesati urmatorul link:
http://oth.strawberrynet.com/company_d.aspx (va va oferi toate detaliile despre companie)

spre exemplu: StrawberryNET
Operated by:-

Strawberry Cosmetics (USA) Ltd.Strawberry Cosmetics (China) Ltd.Strawberry Cosmetics (Australasia) Ltd.Strawberry Cosmetics (Europe) Ltd.Strawberry Cosmetics (Japan) Ltd.Strawberry Cosmetics (International) Ltd.Strawberry Cosmetics (Korea) Ltd.Strawberry Ltd.
Address
Strawberry Fields,
No.4, A Kung Ngam Village Road,
Shau Kei Wan,
Hong Kong.

We are a Hong Kong based company, operating since 1996 and currently supplying customers in over 200 different countries.
We are Biz Rate Gold Star rated by over 15,000 customers
Operating on Yahoo Shopping for several years, we have a 4.5 Stars Very Good rating.

Deci, da, shippingul este procesat in Hong Kong, dar oare de ce asta nu mira pe nimeni? In primul rand preturile de depozitare, mana de lucru etc etc

Acum, in ceea ce priveste shippingul, eu unul am optat pentru un shipping mai scump dar de mult mai scurta durata pentru ca am dorit ceva eficient si avand in vedere targetul companiei si oferta de care dispune, cred ca ar fi o solutie mult mai la indemana, avand in vedere ca foarte multe produse chiar nu se gasesc la noi si chiar daca s.ar gasi, pretul ar fi mai mult decat exagerat...Tocmai din acest motiv am dorit sa ma orientez spre Strawberrynet.com, desi pot face comenzi si pe BigDiscount.com: in primul rand pentru ca, studiind forumul am vazut deja 2 persoane care se ocupa cu asa ceva, iar in al doilea rand am dorit sa ofer o gama de produse diferita de ceea ce se oferteaza in prezent.
Asadar iti multumesc pentru interventie si as dori sa incurajez orice fel de comentariu, binevenit pentru clarificarea multor interogatii

Last edited by deeJay; 27-06-2007 at 11:28..

Old 28-06-2007, 08:38   #6 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

astept orice intrebare sau comanda prin post pe acest thread

Old 28-06-2007, 11:54   #7 (permalink)
Registered User

pimpus's Avatar

Care e taxa ta ? De ex ptr 1-2 parfumuri nu dai taxa la vama . iar orice detinator de card gen : Visa , Mastercard , etc . pot face cumparaturi cu 0$ taxa si transport gratis .
Pe scurt : sa dau singur comanda la un produs de 50$ ma ajunge... 50$
sa dau la tine comanda la 1 produs de 50$ cat ma ajunge ?

P.s : odata cu trecerea timpului si implicit mai multe comenzi efectuate se acord comision de : 1% ptr prima com si 2% pentru a 2a .. etc pana la 10%

Apoi mai e si reducerea de 5% daca iei 3 produse !

Deci 3 produse la 50$ = 150 - 5% = 142.5$ si transport gratis daca fac eu comanda ( fara sa mai adaogam cei 1%-2%...-10% )
CAT DAU TIE ? ASTA VREAU SA STIU CONCRET

pimpus is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2007, 12:56   #8 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

@ pimpus: sa inteleg ca tu vorbesti despre bigdiscount.com pey sa ne lamurim...o luam pe rand:

1st - nimeni nu cred ca statea sa dea anunt pe forum pentru astfel de comenzi daca nu s.ar fi asteptat la comenzi mai mari de 2-3 parfumuri, pentru ca, asa cum ai spus si tu, poti sa.ti iei si singur si fara prea mari complicatii la vama.

2nd - taxa mea este personalizata, adica voi incerca sa fac cea mai buna oferta clientului in functie de numarul de produse, de greutatea lor, astfel incat sa fie toata lumea multumita; asadar, in cazul tau, fara sa iau in calcul metoda comenzii mele, comisionul la 3 parfumuri, de cate 100ml fiecare ar fi in jur de 12$.

3rd - metoda despre care vorbesc e una foarte simpla: prefer sa platesc un shipping mai scump si sa primesc produsele cat mai repede ca sa am un interval mai mic intre comenzi. de aceea mi.as permite acest sistem de comisioane personalizate in functie de comanda fiecaruia (tine cont ca la tine am facut abstractie de acest mic detaliu)

4th - apreciez intrebarea ta si sper ca am reusit sa te lamuresc intr.o oarecare masura esti asteptat oricand.

Old 29-06-2007, 09:59   #9 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

*bump*

Old 29-06-2007, 15:44   #10 (permalink)
Registered User

pimpus's Avatar

nu . vorbeam despre strawberry . e shippingu gratis + reducere de 5% daca ai 3 parfumuri . si in functie de cate comenzi plasezi ai de la 1 la 10% reducere .
Deci pentru 3 parfumuri , cu shipping normal de 14 zile , cat platesc la tine ?

Avand in vedere ca daca iau 3 parfumuri la 150$ total am shipping gratis + 6% reducere => platesc singur 141$ pentru ele .
Tie cat dau ?
repet. pentru shipping de 14 zile .

Old 29-06-2007, 17:13   #11 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

si eu ti.am raspuns...indiferent daca este vorba de o comanda pe strawberry ori bigdiscount, comisionul ar fi de 9$ pentru cele 3 parfumuri cu shippingul tau de 14 zile (teoretic) si in functie de oricare alt parametru la care te.ai mai putea gandi

as aprecia daca te.ai rezuma la intrebari mai relevante pe viitor multumesc.

daca totusi ai renunta la ipoteze si ai apela la mine pentru o comanda, m.as mai gandi la comision si poate ti.as face o reducere la un shipping mai rapid bafta.

Old 29-06-2007, 17:21   #12 (permalink)
Registered User

pimpus's Avatar

ok ms pentru raspuns , dupa mintea mea reiese asa :

Fac singur comanda si dau 141$
Dau prin tine si platesc 159$ .
18$ ca am onoarea de a da prin dumneavoastra.

Scuza`mi tonul usor ironic .
Asa a reiesit din postul dumneavoastra .

Multa bafta in viitor ! Ma retrag.

P.s.: prefer sa dau singur comanda .

Edit : imi cer scuze aiwa . mi s`a parut doar exagerat faptul ca se plateste in plus pentru ... nimic ...
Imi cer scuze inca o data si bafta la vanzare !

Last edited by pimpus; 29-06-2007 at 18:16..

Old 29-06-2007, 17:28   #13 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

Ok, nici nu am spus ca poti sa apelezi la mine exclusiv pentru comanda cred ca am fost destul de explicit cand am afirmat concret faptul ca in ceea ce ma priveste pe mine, prefer sa aplic pentru un shipping mai rapid, un numar redus de rezerve pe comanda, dar, in acelasi timp, sa am mai multe comenzi la un interval scurt de timp...(nu stiu inca de unde a reiesit suma de 18$, se pare ca dupa atatea calcule complexe, raspunsul mult prea concret ce afirma exorbitanta suma de 9$ pentru 3 parfumuri, a parut un pic utopic)

In ceea ce priveste ironia, am remarcat.o inca din primul post, dar, din bun simt si din respect am preferat sa raspund cum am putut eu mai bine si sa ma fac relativ inteles...Nu ma afecteaza pe mine personal dar din moment ce singurul scop a fost inca de la inceput tergiversarea malitioasa a credibilitatii acestui thread, ma vad nevoit acum sa apelez la un Report Post Iti multumesc totusi pentru insistenta, cu ajutorul tau am mai actualizat threadul...

As dori sa rog insistent ca pe viitor threadul sa fie destinat exclusiv comenzilor, pentru a evita situatiile conflictive (sau cele cel putin ironico-malitioase). Astept orice intrebare si nelamurire legata de vreun aspect economic-administrativ prin PM si YM. Va multumesc pentru intelegere.

Old 29-06-2007, 17:37   #14 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

PIMPUS..daca e ceva ce te deranjeaza in modalitatea de comanda...nu cumpara/nu fa comanda!
Unii prefera sa dea in plus numai sa nu se deplasese ei!
In rest foloseste PMul...e posibil sa nu te lipesti de un banned daca te "calculezi" pe acolo! Nu de alta dar..se poate interpreta stilul tau de "calcul"
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2007, 11:18   #15 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

mai am disponibile pentru urmatoarea comanda aproximativ 20 de locuri

Old 30-06-2007, 16:43   #16 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

esti din bucuresti? de pe zappos iei?
daca da cat ma ajunge un adidas de 65$?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2007, 23:45   #17 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

@ RE|XX - din pacate de pe Zappos inca nu pot onora comenzi :| am avut o legatura in US dar lucrurile se mai schimba da, sunt din buc. bafta, ms de intrebare - eu ti.l recomand cu caldura pe Nic pentru Zappos, este un super tip si te va ajuta cum va putea el mai bine.

Last edited by deeJay; 30-06-2007 at 23:59..

Old 01-07-2007, 12:40   #18 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

*bump*

Old 02-07-2007, 10:53   #19 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

*bump*

Old 03-07-2007, 10:03   #20 (permalink)
Registered User

deeJay's Avatar

*bump*

Pe acest thread accept comenzi referitoare exclusiv la

www.ebay.com
www.strawberrynet.com (16 locuri disponibile)

Va multumesc.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules