![]() |
| | #401 (permalink) | ||
|
as dori sa stiu daca aduceti marfa de pe victoriasecrets.com,babyphat.com sau de pe www.apple.com(iphone uri si ipoduri).astept raspuns multumesc
__________________ Ce esti asa fericit ? Ai castigat la loto si vrei sa imparti cu mine ? | |||
|
| | #403 (permalink) | ||
|
A venit comanda si e totul ok. Aveti un Trade Rating + de la mine si am sa mai apelez la serviciile voastre cand o sa vreau ceva de peste ocean, cu mentiunea ca ar trebui sa specificati "Livrare in Cluj, pt restul tarii se adauga costuri curier" ca sa fie totul clar. Tks.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #405 (permalink) | ||||
| Quote: Totalul ar fi 254$ (itemul are si shipping de la magazin de 7 $ pe care ti l-am inclus in pretul final).Daca e ok, da un mail pe supercomenzi@yahoo.com si iti dau mai multe detalii!!! Quote:
Quote:
Quote:
Numai bine...
__________________ Comenzi SUA:Transport: 5.5 usd/kg - Vama: 7% (pentru acest comision rezolvam vama)Comision aducere dupa cum urmeaza:intre 0-50 de usd 45%;intre 51-100 de usd 15%;intre 100-200 de usd 12%;peste 200 de usd 10% | |||||
|
| | #407 (permalink) | ||
| Da facem!!!Trimite-mi linkurile produselor pe mail te rog si iti facem un calcul!!!
__________________ Comenzi SUA:Transport: 5.5 usd/kg - Vama: 7% (pentru acest comision rezolvam vama)Comision aducere dupa cum urmeaza:intre 0-50 de usd 45%;intre 51-100 de usd 15%;intre 100-200 de usd 12%;peste 200 de usd 10% | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
Salut baieti ... imi calculati si mie totalul pt asta: http://www.shoes.com/product.asp?p=5...t_id=EC1024039 Va multumesc.
__________________ ca sa fie bine ... ca sa nu fie rau | |||
|
| | #409 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Comanda state
Salut, Am si eu o nelamurire. As vrea sa dau o comanda destul de mare (1600$) de pe un site din state. Problema e ca produsele selectate de mine nu pot fi trimise international(e vorba de firma burton). Intrebarea este daca voi comandati in romania sau aveti acolo o persoana de contact care le trimite mai departe. A doua varianta ar fi ideala in cazul meu. Va multumesc anticipat. | ||
|
| | #410 (permalink) | ||
| http://www.bodybuilding.com/store/hs/grip.html cat m-ar costa 1 ,3 , 5 bucati ? astept PM , 10x pentru o bucata eu am calculat 35 $ . asa e ? | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Quote:
Totalul e 68$ cu toate taxele.Daca e ok, da un mail si iti dau toate detaliile. Quote:
Daca ti se pare ok mecanismul, da un mail pe supercomenzi@yahoo.com cu linkurile produselor si iti fac calculele aferente. Ai pm.
__________________ Comenzi SUA:Transport: 5.5 usd/kg - Vama: 7% (pentru acest comision rezolvam vama)Comision aducere dupa cum urmeaza:intre 0-50 de usd 45%;intre 51-100 de usd 15%;intre 100-200 de usd 12%;peste 200 de usd 10% | |||
|
| | #412 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
buna! am pus si eu sapt trecuta 60$ in contul vostru, Paul mi-a zis ca nu mai sunt produsele mele si i-am dat vineri altele...si de atunci nu mi-a mai zis nimic. Am trimis luni mail sa il intreb ce a facut (daca a mai dat comanda sau nu) si nici la mail-ul asta nu mi-a raspuns...Pana la urma ce s-a intamplat cu comanda mea? Multumesc
| ||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
Salutare. Am facut si eu o comanda la baieti pentru un ipod touch de 16GB si va pot zice ca a ajuns fara probleme chiar in mai putin de 2 saptamani daca nu ma insel/ Un mare multumesc pentru echipa voastra deoarece asigurati siguranta si calitatea unor produse care de obicei in Romania nu apar sau apar, dar preturile sunt "high" Nici nu stiti cat mi-am dorit sa am acel produs, si acum ma impresioneaza ![]() As mai dori sa apelez la voi. Va rog daca aveti timp sa imi dati niste site-uri cu imbracaminte: - haine - tricouri - blugi Sa fie ca lee cooper (pentru care cel putin eu nu am gasit un site de unde sa pot cumpara de la ei - poate stiti voi - mentionez lee cooper, nu lee) sau cum ar fi levi's. Nu numai astea, astept niste adrese cu haine si blugi daca se poate simple, frumoase, elegante (nu chiar cu ditamai impremeurile). Asta desigur daca cunoasteti astfel de site-uri mi-ati putea trimite un PM sau posta un raspuns aici. Si inca ceva: de pe eastbay faceti comenzi? | |||
|
| | #416 (permalink) | ||
|
Salutare echipa Supercomenzi! Vreau sa intreb daca pe www.threadless.com faceti si presupun ca da, deci as dori sa imi faceti un calcul la cateva produse ...acesta(masura XS) + acesta(masura XS) + acesta(masura S). Multumesc anticipat!
__________________ F. T. A. "A painter paints pictures on canvas, but musicians paint their pictures on silence"Hope the best - expect the worst! Contact : 724.354.174 | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |