Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2008, 00:13   #401 (permalink)
Registered User

jordanelll's Avatar

as dori sa stiu daca aduceti marfa de pe victoriasecrets.com,babyphat.com sau de pe www.apple.com(iphone uri si ipoduri).astept raspuns multumesc

jordanelll is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 00:49   #402 (permalink)
Registered User

gorbaciov's Avatar

salut,
scuze ca te bat la cap. nimic nou de bocancii mei ? nu de alta dar imediat e o luna decand am pus comanda
mersi,
Radu

gorbaciov is offline    Send Message via Google Talk to gorbaciov Reply With Quote
Old 10-02-2008, 01:45   #403 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

A venit comanda si e totul ok. Aveti un Trade Rating + de la mine si am sa mai apelez la serviciile voastre cand o sa vreau ceva de peste ocean, cu mentiunea ca ar trebui sa specificati "Livrare in Cluj, pt restul tarii se adauga costuri curier" ca sa fie totul clar.
Tks.

H2H is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 21:22   #404 (permalink)
Registered User

cassius's Avatar

A venit si la mine comanda totul ok!Hainele impecabile...baieti de calitate: recomand..Bafta!

cassius is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 23:19   #405 (permalink)
Registered User

Supercomenzi's Avatar

Quote:
Originally Posted by calinu View Post
calculeaza'mi te rog un total la asta
http://www.zipzoomfly.com/jsp/Produc...tCode=10007027
mersi
Salut,
Totalul ar fi 254$ (itemul are si shipping de la magazin de 7 $ pe care ti l-am inclus in pretul final).Daca e ok, da un mail pe supercomenzi@yahoo.com si iti dau mai multe detalii!!!

Quote:
Originally Posted by gurux View Post
In cat timp ati putea onora o comanda de genul asta http://bookeen.com/shop/productdetai...?ProductID=407 si cam cat ar costa? Idem pentru asa ceva http://cgi.ebay.com/NEW-SONY-PRS-505...QQcmdZViewItem. Evident, presupunand ca puteti achizitiona si de pe ebay (e o licitatie instant, fara batai de cap suplimentare). As prefera Sony-ul, pentru ca e mult mai ieftin. Mai am de asemenea cateva maruntisuri de comandat in valoare de cateva zeci de dolari dar asta e comanda principala. E destul de urgent. Multumesc.
Pe site totalul e urmatorul : Total: $483.32 iar cu toate taxele ai ajunge la 591$, asta pentru primul produs.Pentru al doilea ar fi fost 353$ dar s-a terminat licitatia.Oricum ai comisioanele pe forum si cand te hotarasti da un semn pe mail si il cumparam.

Quote:
Originally Posted by jordanelll View Post
as dori sa stiu daca aduceti marfa de pe victoriasecrets.com,babyphat.com sau de pe www.apple.com(iphone uri si ipoduri).astept raspuns multumesc
Daca vrei de pe victoriasecret sau babyphat scrie un mail cu produsele la superlivrari@yahoo.com.Cat despre iphone, aducem varianta de 8gb la 1500 ron

Quote:
Originally Posted by gorbaciov View Post
salut,
scuze ca te bat la cap. nimic nou de bocancii mei ? nu de alta dar imediat e o luna decand am pus comanda
mersi,
Radu
Stiu cat a trecut.In general la noi dureaza 3 saptamani pana ajung produsele iar comanda ta intarzie cateva zile.Nu-ti face probleme ca totul e ok si te vom anunta noi cand ajunge.

Numai bine...

Supercomenzi is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 04:11   #406 (permalink)
Registered User

stefyy's Avatar

buna am si eu o intrebare comenzi pe shoes.com faceti?

stefyy is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 06:35   #407 (permalink)
Registered User

Supercomenzi's Avatar

Quote:
Originally Posted by stefyy View Post
buna am si eu o intrebare comenzi pe shoes.com faceti?
Da facem!!!Trimite-mi linkurile produselor pe mail te rog si iti facem un calcul!!!

Old 13-02-2008, 13:59   #408 (permalink)
Registered User

caponedj's Avatar

Salut baieti ... imi calculati si mie totalul pt asta: http://www.shoes.com/product.asp?p=5...t_id=EC1024039
Va multumesc.

caponedj is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2008, 15:30   #409 (permalink)
Registered User

Comanda state

Salut,
Am si eu o nelamurire. As vrea sa dau o comanda destul de mare (1600$) de pe un site din state. Problema e ca produsele selectate de mine nu pot fi trimise international(e vorba de firma burton). Intrebarea este daca voi comandati in romania sau aveti acolo o persoana de contact care le trimite mai departe. A doua varianta ar fi ideala in cazul meu.
Va multumesc anticipat.

motoflici is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2008, 22:03   #410 (permalink)
Registered User

mosdef's Avatar

http://www.bodybuilding.com/store/hs/grip.html

cat m-ar costa 1 ,3 , 5 bucati ? astept PM , 10x

pentru o bucata eu am calculat 35 $ . asa e ?

mosdef is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 07:02   #411 (permalink)
Registered User

Supercomenzi's Avatar

Quote:
Originally Posted by caponedj View Post
Salut baieti ... imi calculati si mie totalul pt asta: http://www.shoes.com/product.asp?p=5...t_id=EC1024039
Va multumesc.
Salut,
Totalul e 68$ cu toate taxele.Daca e ok, da un mail si iti dau toate detaliile.

Quote:
Originally Posted by motoflici View Post
Salut,
Am si eu o nelamurire. As vrea sa dau o comanda destul de mare (1600$) de pe un site din state. Problema e ca produsele selectate de mine nu pot fi trimise international(e vorba de firma burton). Intrebarea este daca voi comandati in romania sau aveti acolo o persoana de contact care le trimite mai departe. A doua varianta ar fi ideala in cazul meu.
Va multumesc anticipat.
Practic noi facem comanda si le trimitem la cineva acolo.Respectiva persoana (firma) le trimite in Romania, noi rezolvam vama si apoi le trimitem catre tine.
Daca ti se pare ok mecanismul, da un mail pe supercomenzi@yahoo.com cu linkurile produselor si iti fac calculele aferente.

Quote:
Originally Posted by mosdef View Post
http://www.bodybuilding.com/store/hs/grip.html

cat m-ar costa 1 ,3 , 5 bucati ? astept PM , 10x

pentru o bucata eu am calculat 35 $ . asa e ?
Ai pm.

Old 19-02-2008, 22:57   #412 (permalink)
Registered User

buna! am pus si eu sapt trecuta 60$ in contul vostru, Paul mi-a zis ca nu mai sunt produsele mele si i-am dat vineri altele...si de atunci nu mi-a mai zis nimic. Am trimis luni mail sa il intreb ce a facut (daca a mai dat comanda sau nu) si nici la mail-ul asta nu mi-a raspuns...Pana la urma ce s-a intamplat cu comanda mea? Multumesc

rockssy2002 is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 00:13   #413 (permalink)
Registered User

BesTEveR's Avatar

Thumbs up

Salutare.
Am facut si eu o comanda la baieti pentru un ipod touch de 16GB si va pot zice ca a ajuns fara probleme chiar in mai putin de 2 saptamani daca nu ma insel/ Un mare multumesc pentru echipa voastra deoarece asigurati siguranta si calitatea unor produse care de obicei in Romania nu apar sau apar, dar preturile sunt "high" Nici nu stiti cat mi-am dorit sa am acel produs, si acum ma impresioneaza

As mai dori sa apelez la voi.
Va rog daca aveti timp sa imi dati niste site-uri cu imbracaminte:
- haine
- tricouri
- blugi
Sa fie ca lee cooper (pentru care cel putin eu nu am gasit un site de unde sa pot cumpara de la ei - poate stiti voi - mentionez lee cooper, nu lee) sau cum ar fi levi's. Nu numai astea, astept niste adrese cu haine si blugi daca se poate simple, frumoase, elegante (nu chiar cu ditamai impremeurile).
Asta desigur daca cunoasteti astfel de site-uri mi-ati putea trimite un PM sau posta un raspuns aici.
Si inca ceva: de pe eastbay faceti comenzi?

BesTEveR is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 10:48   #414 (permalink)
Registered User

Zender's Avatar

sal, am mai facut o comanda la tine, sa imi zici si mie cat m-ar duce ceasul si adidasii te rog, ms

Amazon.com: GUESS Swarovski Crystal WaterPro? Watch: Watches Amazon.com: GUESS Swarovski Crystal WaterPro? Watch: Watches

Amazon.com: adidas Women's Kafira Trainer: Apparel Amazon.com: adidas Women's Kafira Trainer: Apparel
marime 7 US

Last edited by Zender; 20-02-2008 at 11:31..

Zender is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 13:35   #415 (permalink)
Registered User

mi-a ajuns si mie treningul, cu intarziere dar a ajuns, baieti de incredere, bafta si la comenzi cat mai multe.

pos3ydon is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 19:52   #416 (permalink)
Extraversionist!

Cezarejte's Avatar

Salutare echipa Supercomenzi! Vreau sa intreb daca pe www.threadless.com faceti si presupun ca da, deci as dori sa imi faceti un calcul la cateva produse ...acesta(masura XS) + acesta(masura XS) + acesta(masura S). Multumesc anticipat!

Cezarejte is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2008, 21:34   #417 (permalink)
Registered User

Mahay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mahay View Post
salut! Poti aduce de pe www.converse.com ?
Iti dau codurile produselor, nu merge link direct... spune-mi te rog cat ma duce cu totul.
1. #101892F -7.5
2. #2D010100
___
10x!
UP!

Mahay is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 02:08   #418 (permalink)
Registered User

gorbaciov's Avatar

Mi-au ajuns si mie bocancii, cu o mica intarziere, intemeiata, dar oricum asta nu conteaza. Nota 10 pt Supercomenzi
O sa mai colaboram si in viitor

gorbaciov is offline    Send Message via Google Talk to gorbaciov Reply With Quote
Old 22-02-2008, 09:18   #419 (permalink)
Registered User

Mahay's Avatar

imi raspunde si mie cineva?

Mahay is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2008, 10:23   #420 (permalink)
Registered User

up!

DarkViperX is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules