![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut Agenti pentru Strangere Aderari Pensii Private-Comisioane si Conditii Deosebite!
Am vazut mai multe subiecte despre adeziunea la pensiile administrate private aici dar exista si destul de multa dezinformare. Pentru cine vrea sa afle ce si cum, exact ce va trebui sa faca, de ce, de cind si pina cind si alte informatii utile nu exista site mai bun decit cel oficial al autoritatii de stat. Acolo veti gasi raspunsuri la toate intrebarile voastre. http://www.csspp.ro/ro/images/pdfdox/qa_411.pdf Cine vrea sa devina Agent Autorizat BrokerPool (ceea ce inseamna ca nu va trebui sa convingeti oamenii sa adere la unul singur dintre fondurile private ci le veti prezenta o lista cu TOATE cele autorizate de stat) si sa cistige pentru fiecare adeziune sume cuprinse intre 70 de ron (agent simplu), 140 (dublu comision) si 190 (nivel 3) sa ma contacteze la 0722 925 000... ATENTIE!!! Se mai fac inscrieri doar pina pe data de 14 septembrie. Repet avantajele principale ale unui Agent BrokerPool fata de unul specializat apartining unui singur asigurator: 1. NU trebuie dusa munca de lamurire pentru convingerea adererarii la un anume fond de pensii! Noi avem contract cu TOATE! 2. Este foarte simplu de ajuns la comisionul de nivel 2 (140 ron) Multumesc, Cristi
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! Last edited by CdinT; 31-08-2007 at 16:36.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mai sint doar 11 zile in care va puteti inscrie si dezvolta reteaua!
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cred ca pot sa iti aduc cativa clienti cu salarii mari (salarii in 4 cifre in euro, si prima cifra poate sa fie si altceva in afara de 1).. ptr fiecare adeziune vreau direct comisionul de nivel 3, ca astia cotizeaza intr-o luna prin cei 2% mai mult decat comisionul tau de nivel 1.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
imi pare rau dar ceea ce imi ceri este imposibil. comisionul nu se acorda in functie de salariu ci de adeziune. astfel ca poate clientul sa aiba si 100.000 de euro salariul ca eu primesc tot comisionul nivelului la care am ajuns. vezi ca ai pm.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |