![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2007 Location: Bucuresti | Plimb catei ;) Seriozitate in toate privintele !
plimb caini...experienta de cand ma stiu, dragoste pt animale nu mai zic...posesoare de 1 bucata catel talie medie -o scumpete- 1 iepurel- 1 pisoi ...nu imi este frica de caini si chiar imi face placere sa ii plimb si sa ii duc la joaca .- valabil numai pt sectorul 1. la pretz ne intelegem in functie de necesitatea dvs si a catelului.Pe perioade mai mici de timp ofer si cazare oricarui animalutz cuminte in conditii mai mult decat normale.Am avut si porcusor, perusi, broscutza testoasa...deci expreienta exista cotact: TOFFYandJOY / Messenger. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2007 Location: Bucuresti |
ms...niciun doritor pana acum... cand am scris conditii mai mult decat normale, ma refer la grija constanta ca animalutzului sa-i fie bine si sa nu-i lipseasca nimic...80 metrii patrati de camera in care se poate juca in voie, doar sa nu strice si respect intocmai sfaturile si indicatiile in ceea ce priveste ingrijirea.cat despre plimbat, la orice ora, indiferent de vreme, doar sa fie in sectorul 1,de cate ori este nevoie... apropo de unde lasati animalul cand plecati in vacanta...exista o anumita "pensiune" unde-i tine afara in lanturi fara cotetz, lant de 1 m jumate, lanturi si in casa...bagate in perete...daca vedeti asa ceva acolo unde va hotarati sa-l lasati, eu zic sa va reorientati chiar daca va promite ca va sta liber !!! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |