![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar teren 400-600mp intravilan construibil, langa Bucuresti
Cumpar teren intravilan construibil in apropierea Bucurestiului. Exemple de zone de interes - Ciolpani, Snagov, Saftica, Izvorani, Tartasesti. Suprafata minima 400mp, maxim 600mp. Poate depasi 600mp doar daca pretul este foarte bun. Utilitati obligatorii: curent electric. Un alt aspect obligatoriu este existenta vecinilor, cu alte cuvinte nu ma intereseaza un lot izolat in camp. Tel: 0723.390.800 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ca idee si eu caut teren de vreo 3 luni cam asa. Ca marime in functie de pret binenteles. In Bucuresti mi-e clar ca nu am nici o sansa, nici macar la periferie. Doar satele invecinate raman singura speranta. Am gasit ceva in Tinganu (primul sat dupa Cernica) la 20 E/m2 insa asta printr-o cunostinta si cred ca ala o sa cam ramana pana la urma. Revin cu mai multe preturi din mai multe zone maine, azi sunt putin cam ocupat. Oricum, bafta la cautari.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Tinganu e murdar, iar Fundeni (ceva mai incolo) o adevarata groapa de gunoi. Nici Cernica nu e cine stie ce, doar partea de la intrare, la manastire, este mai acatarii. Intr-o zona ca asta tin neaparat sa am vecini cu constructii noi pentru ca altfel e jale. Daca ai nimerit intr-o zona de constructii noi si mai exista ceva terenuri libere, da un semn. La manastire am gasit 500 mp (curent, gaze) la 110E, dar mi se pare prea mult. Prefer sa dau banii astia in nord. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |