![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
este in bucuresti, bd. dacia nu are problema cu bulina, este practic o casuta separata, nu in bloc, cu teren indiviz 50 mp. si proiect de constructie etaj primul numar de telefon nu e bun. cel bun este 0720174303. Last edited by alexino02; 19-09-2007 at 17:00.. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
pune macar o poza cu exteriorul, sa vada si ochiul nostru cum e amplasata (intre blocuri, langa vile etc)
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
nu am nici o poza. este amplasata in curtea unei vile, lipita de o alta casuta de genul asta. nu se inchiriaza pentru ca sta cineva acolo. daca vreti sa vedeti si sunteti interesati cu adevarat, sunati ca e central, nu trebuie sa mergeti cine stie prin ce coclauri. oricum pentru mine nu e nici o graba sa vand, mai ales acum cand cresc preturile in fiecare zi la ap. in vechituri de blocuri | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am sunat de curiozitate, ca sa vad si eu ce inteleg unii prin "garsoniera la curte". Lol. Este vorba despre o curte comuna in care se mai afla patru cladiri. Pentru mine asta suna a un fel de anexa, si pentru ca nu am vazut despre ce este vorba nu as vrea sa folosesc denumirea de cotet sau sopron. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mai bine nu ai face-o. Eu am fost acolo sa vad despre ce este vorba, mi-am tras concluziile pozitive si negative, dar e de prost gust sa nu te duci sa vezi locul si sa faci comentarii tendentioase.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |