![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Ofer Credite! | ATENTIE ! Ai nevoie de un credit ? Ofer C R E D I T E (LA ORICE BANCA) Conditi avantajoase. Seriozitate si promtitudine maxima. Detalii referitoare la conditiile de creditare sau alte informatii le puteti obtine numai la o intalnire. Deoarece nu dispun de timpul necesar pentru a da explicatii la fiecare persoana in parte pe forum -> click aici pentru a trimite un mesaj. Pentru a stabili o intalnire trimiteti un mesaj privat. Acesta sa contina: nume, prenume, ocupatie, nr. de contact si data in care doriti sa aveti intalnirea. ***NU este nevoie in acest thread de comentarii inutile. **Daca credeti ca nu sunt suficiente informatii in thread, puteti trimite un mesaj privat cu intrebarile d-voastra. *Nu raspund la mesajele care nu contin datele care au fost enumerate mai sus. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| iti sugerez intai sa pui mana pe un manual de limba romana apoi sa citesti regulile forumului, eventual si pe cele de la publicitate Eu, intamplator, am nevoie de un credit. Norocul meu ca il pot obtine fara ajutorul nimanui... Cine da anunturi ca tine, cu detalii numai la o intalnire...no comment! Eu propun ca admin-ul sa te sanctioneze pe tine
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
alx.cg Reciteste regulamentul cat si regulile de la publicitate! AVERTISMENT CLOSED recidiva se "premiaza" cu banned!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |