![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Plotez orice tip de proiecte pe formate A4-A1 sau orice alt format pana la 61cm x 320cm. Proiectele se trimit pe mail sau YM si se livreaza in Bucuresti, gratuit pentru comenzi ce depasesc 80 RON sau contra unei taxe de 10 RON pentru cele care nu depasesc aceasta suma. Printari pe diferite tipuri de media incepand de la Plain Paper 80g/mp pana la hartie foto sau coli tipografice de 350g/mp. Pentru proiecte speciale aduc diverse tipuri de coli in formate tipografice care se vor alege dupa prezentarea unui mostrar. Pretul se calculeaza in functie de consumul de cerneala si costul foii, deci el este variabil. Am atasat un tabel cu preturile orientative. Pentru persoane juridice se poate da chitanta si factura. Ma puteti contacta pentru orice fel de detalii pe forum, telefon sau YM. Ofer cel mai bun raport pret/calitate si am cel mai bun pret pentru planse color din Bucuresti. telefon: 0723499669 (Alex) YM: plottare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
prima comanda care vine prin CG va avea reducere 10% ca deocamdata nu am referinte de aici, am lucrat numai prin recomandari ale celor care au mai tras la mine. ![]() EDIT: foarte avantajos pentru comenzi mari, firme, diplome. lucrez cu grija si anunt eventuale greseli pe care le vad | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
up! EDIT: nu uitati sa aruncati un ochi pe tabelul atasat in primul post. Ca pret nu se poate mai bine de atat, iar calitatea este ireprosabila. Pretul este valabil atat pentru alb/negru cat si pentru COLOR! A1-linie (5%)......3,1 -mixt (50%)....6,5 -full (100%)....12,5 preturi exprimate in RON(nu platesc TVA) pentru restul preturilor consultati tabelul din primul post. Last edited by Alezz; 29-09-2007 at 20:57.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| www.plottare.ro este UP!
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
am realizat o serie de postere indoor pentru Niji-Kon 2007, un eveniment realizat cu si pentru fanii anime din romania. evenimentul are loc la MNAC simbata 27 oct. si duminica 28 oct mai multe detalii aici www.nijikon.ro | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Salut. Mai e valabil anuntul?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |