![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest | Mobilier la comanda
Am un prieten care face mobila sa mai castige un ban in timpul liber , nu lucreaza intr-un ritm f. rapid dar pune accent pe calitatea executiei din cate am vazut eu . Materialele si modelele sunt cele preferate de client sa zic asa , el eventual poate sa dea niste sugestii . Postez aici niste foto cu cate ceva din ce-a facut si daca sunteti careva interesat puteti lua legatura cu el , voi lasa si metoda de contact . In cazul in care aveti nelamuriri , intrebari , nemultumiri sau mai stiu eu ce discutati doar cu el , eu doar il ajut sa posteze acest anunt . Numarul sau de telefon este 0726.156.731. , Florin se numeste omul . De preferat ar fi sa sunati dupa ora 17 ca e oarecum mai liber si poate da mai multe detalii .
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest | Mobilier la comanda
Am un prieten care face mobila sa mai castige un ban in timpul liber , nu lucreaza intr-un ritm f. rapid dar pune accent pe calitatea executiei din cate am vazut eu . Materialele si modelele sunt cele preferate de client sa zic asa , el eventual poate sa dea niste sugestii . Postez aici niste foto cu cate ceva din ce-a facut si daca sunteti careva interesat puteti lua legatura cu el , voi lasa si metoda de contact . In cazul in care aveti nelamuriri , intrebari , nemultumiri sau mai stiu eu ce discutati doar cu el , eu doar il ajut sa posteze acest anunt . Numarul sau de telefon este 0726.156.731. , Florin se numeste omul . De preferat ar fi sa sunati dupa ora 17 ca e oarecum mai liber si poate da mai multe detalii .
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
salut cat ma costa un dormitor (pat, sifonier, noptiera etc... si comoda) si pentru sufragerie un pat si un birou de calculator plus eventual inca o comoda? mersi
__________________ MacBook Pro Unibody 15 inch ![]() DELL INSPIRON 6400 dual core laptop! + Acer AS5520-302G16 TL-58, 2GB, 160GB Servicii de consultanta IT | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Salutare....am citit posturile voastre insa nu va pot da prea multe detalii , cel mai bine ar fi sa-l sunati si sa intrebati ce si cum ; canapele nu cred ca face ca nu-i chiar asa usor cum pare daca vrei un lucru fiabil si de calitate ;bar de apartament in principiu se poate doar sa nu-si manifeste omul cine-stie-ce fantezii in materie de design "am vazut 'io odata la o emisiune la tv " ; treaba cu "dormitorul" se stabileste la fata locului in functie de materialele dorite , dimensiuni , accesoriile folosite , complexitatea modelului si nu in ultimul rand zona in care se executa lucrarea . 0726.156.731. Florin se numeste omul .
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti / titan |
salut spune-mi te rog ce pret mi-ar lua pe bucata din poza atashata nu ma intereseaza funisajul, poa sa fie din pal simplu, sau din 15 mii de culori, ma intereseaza sa fie bine incleiata si facuta exact dupa cotele din desen | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Desigur.....raspunde cineva si-aici , insa era mai comod daca foloseai telefonul . Asa cum spuneam in primele posturi eu doar ajut omul sa-i mai actualizez anuntul si eventual sa mai postez o poza . Poti suna , discuti cu omul , si-n functie de posibilitatile lui si de doleantele tale poate ajungeti la o intelegere . Numai bine !
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |