![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucharest | Se cauta studenti arhitecti (colaborare)
Asa cum spune si titlul, caut studenti la Arhitectura colaboratori, pentru realizarea proiectului unei targ expozitional. Conceptul pe care va merge clientul la aceasta expozitie este deja stabilit, dar trebuie pus pe "hartie". In prima faza pentru avizare, iar in faza a doua pentru productie. Mentionez ca desi conceptul general este agreat, va veti putea aduce contributia creativa in ceea ce priveste solutiile punctuale. Proiectul se va finaliza in vara-toamna lui 2008, deci este de lunga durata. Ca piese de executat vor fi planuri si fatade pentru solutiile standurilor, cotate si mobilate. Plus EVENTUAL contributie creativa. Ce se cere: - studenti la arhitectura - posibilitatea de a lucra off-site (nu am cum sa asigur atatea posturi de lucru) - seriozitate (caut persoane care sa raspunda la telefon si sa predea la timp lucrarile) - persoane open-minded (care sa inteleaga ca de cele mai multe ori clientul decide, indiferent de justetea deciziei) Din pacate, la un asemenea proiect imi este greu sa dau o estimare a remuneratiei. Pe de o parte plansele executate pot fi pentru standuri de 60mp sau 12mp. Pe de alta parte, depinde si de contributia creativa a fiecaruia. Totodata, va fi nevoie si de schite, inainte de plansele finale... Iar bugetul clientului este pe intreg proiectul. Toti cei care vor fi selectati, nu vor lucra cu mine prin telefon sau email. Vor veni la firma, vor spune ce pot face din proiect, va primi fiecare bucatica lui si ne vom intalni la 1-2 saptamani (daca e nevoie si mai des) pentru discutii etc. Suma ce urmeaza a fi primita se va stabili de la bun inceput si se vor face plati esalonate pe parcursul proiectului. Si desigur se lucreaza cu contract de colaborare, nu pe vorbe! Pentru contact, preferabil sa lasati un tel (aici sau PM) ca sa nu existe discutii ca va consumati minutele :P Dar las si datele mele: Bogdan Nasta 0748.101.297 bogdan.nasta@skepsis.ro | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucharest |
Se poate inchide. Multumesc | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |