![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Inchiriez casa de vacanta pentru craciun/revelion Vila Purdoiu, situata intr-o zona pitoreasca in la poalele muntilor, la 25 de km de Sinaia, 10 km de Muntele Leaota, in apropiera orasului Fieni. 4 dormitoare 2 bai bucatarie living mare Toate facilitatile. Pachet Craciun : 3 nopti - 750 de eur pentru toata vila. Include Ceremonia de sacrificare a porcului de craciun. Primiti cadou produsele rezultate un urma ceremoniei, precum si bauturi traditionale facute in casa vin si tzuica Pachet Revelion : 3 nopti - 750 de eur pentru toata vila Include bauturi traditionale facute in casa vin si tzuica O sa revin si cu alte poze
__________________ For reservation please call 0765350227 Last edited by mrWHITE; 25-11-2007 at 23:28.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am mai pus un post cu casa in alta categorie http://forum.computergames.ro/90-ofe...-revelion.html Gasiti acolo si mai multe poze, ce am avut in calc...Imi pare rau ca nu am si altele...Nu am fost sa fac poze special pentru inchiriere... Sunt 4 dormitoare, deci pretul este pentru 8 persoane care sa stea lejer. Ca sa ajungeti acolo sunt doua variante. Pe DN1 pana la Sinaia si apoi pe Paduchiosu pana la Fieni (trebuie sa treceti muntele) aprox 145 km, sau pe DN7 Bucuresti - Targoviste - Fieni aprox 110 km. In cazul in care conditiile meteo sunt nefovorabile (multa zapada) va recomand sa mergeti pe Targoviste, drumul este bun, dar 4 benzi sunt doar aprox 35 de km de la iesirea din Bucuresti, comparat cu DN1 care are aprox 110 km de 4 benzi...
__________________ For reservation please call 0765350227 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
frate de rev nu prea doarme lumea....zi shi u capacitatea maxima in cabana cati pot intra cate etaje are ....presupun k are un living mare unde pot sta mai multe persoane.....chestii de genu....capacitatea maxima vreau sa o stiu...... k de dormit nush cati dorm.......
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
@mz ... da, vila este situata in zona Motaieni, intre Fieni si Runcu Vila a fost rezervata pentru revelion!
__________________ For reservation please call 0765350227 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |