![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Inchiriez vila la munte pentru craciun/revelion Vila Purdoiu, situata intr-o zona pitoreasca in la poalele muntilor, la 25 de km de Sinaia, 10 km de Muntele Leaota, in apropiera orasului Fieni. 4 dormitoare 2 bai bucatarie living mare Toate facilitatile. Pachet Craciun : 3 nopti - 750 de eur pentru toata vila. Include Ceremonia de sacrificare a porcului de craciun. Primiti cadou produsele rezultate un urma ceremoniei, precum si bauturi traditionale facute in casa vin si tzuica Pachet Revelion : 3 nopti - 750 de eur pentru toata vila Include bauturi traditionale facute in casa vin si tzuica
__________________ For reservation please call 0765350227 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Imi place cum arata zona. Poate pui poze si cu interiorul.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Imi pare rau nu am acum poze cu interiorul decat de la cativa clienti si nu am permisiunea lor sa pun poze. Pot sa iti spun ca vila a fost foarte putin folosita, construita initial ca o casa de vancata. M-am hotarat de putina vreme sa o inchiriez. Este mobilata si aranajata in stil rustic/romanesc. Dispune de centrala proprie pe gaze pentru incalzire. Living mare impartit in 2 zone: una pentru servirea mesei si una de relaxare (canapele si TV satelit) Promit sa pun poze si cu interiorul si cu vila in exterior. ( o sa cer permisiune sa pun pozele sau o sa ma duc sa fac eu unele noi)
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am uitat sa mentionez ca in perioada craciunului puteti participa si la un colind traditional romanesc, sa impartiti covrigi si mere, sau chiar sa mergeti voi cu colindul impreuna cu tinerii si copiii din zona Cateva poze cu interiorul ca sa va faceti o idee
__________________ For reservation please call 0765350227 Last edited by mrWHITE; 26-11-2007 at 00:08.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sunt foarte interesat, dar asa avea cateva intrebari: - Niste poze cu dormitoarele ai? Sunt paturi duble presupun eu, nu?(suntem 4 cupluri care vrem sa inchiriem ceva asemanator de revelion, dar avem nevoie de 4 dormitoare cu paturi "normale" in care sa incapa 2 persoane) - apa calda este, dar dusuri sunt in ambele bai? Astept reply, te salut.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| ATENTIE Vila este incalzita prin centrala proprie pe gaz, centrala care incalzeste normal si apa. Capaciatatea normala este de 8 persoane, adica 2 persoane in fiecare dormitor. Dormitoarele sunt prevazute cu paturi duble. Pretul de mai sus este calculat pentru toata vila ocupata la capacitatea ei normala, pentru 3 nopti. Nimeni altcineva nu va mai locui cu voi in vila. Exista o singra baie cu cu dush, cealalta este doar un wc de serviciu.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu mai este liber de revelion, am luat eu.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Vila este foarte ok, curat si rustic, dormitoare mari etc...merita 100%. Hai sa te ajut cu niste poze:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 28-11-2007 at 12:30.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |