![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: maryuso Join Date: Oct 2006 | Electronice Logitech, Genius, Teac
am posibilitate sa aduc orice produs din gama logitech, genius, teac si altele direct de la furnizori oficiali sub pretul din magazin. produsele sunt noi cu garantie de la ultrapro contact: 0721 428 546 ym: m4ryus0 | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cu cat sub pretul de magazin? Si care pret de magazin? Pentru ca in unele produsele sunt mai scumpe, in altele mai ieftine.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
up up dar nu ai raspuns la intrebari
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Nick anterior: maryuso Join Date: Oct 2006 | Quote:
bezmeticu ai pm Last edited by zenith; 26-11-2007 at 09:10.. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok, as dori si eu mai multe detalii pe pm. O lista de produse sau,,, niste linkuri...
|
| | #9 (permalink) | ||
|
sal.as dori si eu mai multe detalii..o lista de produse~ceva@PM
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
vreau si eu lista respectiva
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu exista lista. Voi ii dati pm omului cu produsul pe care il vreti si un link (eventual) si el va spune la ce pret va aduce produsul respectiv.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |