![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cedez pachet 2 persoane revelion in austria 7 nopti
Cedez pachet pentru 2 persoane in Austria 7 nopti la pensiune de 3 stele perioada 29.12.2007-05.01.2008 pachetul valoreaza 760EUR am platit avans 230EUR~786RON din pacate a aparut ceva neprevizibil si nu pot sa mai merg transportul nu este inclus tot ce doresc este sa imi recuperez 200EUR si sa ofer sansa cui doreste de a isi petrece revelionul intr-un loc frumos intrebarile sunt binevenite
__________________ YM:adytza_ady2004 Tel:0726.160.009 0766.657.173 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
exact,eu am platit 230EUR si sunt incurcat cu munca nu mai pot sa plec,nu vreau decat sa imi recuperez 200eur sa nu pierd tot avansul cateva detalii: Pensiunea Scheulinghof *** - Mayrhofen Amplasare :in centrul statiunii Mayrhofen foarte aproape de instalatiile de urcat pe cablu. Camere confortabile cu balcon, baie cu dus sau vana, WC, seif, TV. Masa : mic dejun bufet. Facilitati : salon, sauna (4 zile pe sapt), solar ( contra cost ) , parcare, sala de ping-pong. linkuri: http://www.mayrhofen.at/index.php?id=1096&L=1 http://www.tiscover.at/at/guide/5,en...y,map/map.html
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Pacat ca nu vrea nimeni...pretul e ami mult deact incitant dar ...sa merg singur
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
poate totusi apare cineva...
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am citit contractul mai bine,nu scrie o data limita cand trebuie platit restul de plata asa ca este valabil pana pe data de 25dec ms AIWA 100EUR ultimul pret si clientul plateste 15EUR la agentie pentru a intra in posesia pachetului
|
| | #18 (permalink) | ||
|
nu pot sa cred ca nu vrea nimeni... eu deja mi-am facut planurile de rev ca l-as fi luat fara sa stau la discutii ... hai mah ajutati si voi omu si duceti-va ca in loc sa dati la noi in poiana 2000 mai bine datii 550 si stati intr-un loc de vis... daca nici pe gretis nu vor oamenii inseamna ca e nasol... toata lumea s-a ajuns si deja nu mai au ce sa faca nici cu lucrurile gratis... )P.S. mai tine-l 2 zile ca iti gasesc eu sigur pe cineva care cred ca ar vrea sa mearga decat sa il dai mai stiu eu cui... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
cateva intrebari pentru cineva interesat: cum se ajunge acolo? adica se pleaca de undeva organizat sau fiecare cum poate? si cat costa drumul? sa inteleg ca este inclus micul dejun? de revelion la fel, este ceva organizat, sau cum e? mai este inclus ceva in pretul asta? multumesc si astept raspuns
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |