Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2007, 21:01   #1 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Inchiriez apartament 2 camere, Piata Lahovari!

Dupa cum spune si titlul este vorba de un apartament cu 2 camere, in piata Lahovari (in spate la McDonald's Romana), blocul este cel cu sediul Avon, etajul 1. Scara curata, interfon, paza.

Apartamentul este semi-mobilat, in sensul ca bucataria este utilata, exista un dulap enorm pe hol, exista un pat in sufragerie din ikea si televizor + masa ... restul aduceti voi.

Imbunatatiri: a/c, parchet, gresie, faianta.

Pret 600 euro. Rog seriozitate! Multumesc!

Tel: 0724 302 336 / 0765 528 620.

(Destul de urgent pt ca se va da la pretul acest pentru zona in care se afla destul de repede)

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2007, 12:53   #2 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 08-12-2007, 21:16   #3 (permalink)
Registered User

dragonu's Avatar

AIWA, cu riscul de a fi pedepsit nu ma pot abtine sa nu pleznesc de ras la acesta suma.

dragonu is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2007, 22:28   #4 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

probabil ca nu stii care sunt preturile in zona, e mult nu zice nimeni ca nu este, dar este oricum sub pretul pietei iar daca nu ma crezi ia un ziar si da-i drumul la cautare ...

Astea sunt preturile din zilele noastre in Bucuresti, daca exista cerere imensa de ce sa nu fie atat de imense? ca doar romanul are bani ...

Old 08-12-2007, 22:50   #5 (permalink)
Registered User

dragonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Merlinboy View Post
probabil ca nu stii care sunt preturile in zona, e mult nu zice nimeni ca nu este, dar este oricum sub pretul pietei iar daca nu ma crezi ia un ziar si da-i drumul la cautare ...

Astea sunt preturile din zilele noastre in Bucuresti, daca exista cerere imensa de ce sa nu fie atat de imense? ca doar romanul are bani ...
Da-mi voie sa te contrazic: preturile zonei nu sunt cele care se cer ci cele care se ofera. Sa nu-mi zici tu mie ca o persoana ofera 600 euro pe un ap 2 cam, semimob. cand isi poate lua lejer un credit la banca cu 600 euro.

Old 09-12-2007, 13:02   #6 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

eu nu inteleg care e rolul tau pe topic aici pana la urma ... creaza daca vrei un topic pe generalitati si plange-te de pretul chiriilor din Bucuresti, de cererea nesimtita a proprietariilor si de oferta aproape nelimitata (ca altfel nu s-ar mai cere atat pe chirii).
Si sincer chiar nu ma intereseaza ce ai face tu, sunt destule persoane in Bucuresti care nu intentioneaza sa locuiasca aici pe termen lung, ci doar pt o perioada limitata ...

Oricum, prefer sa nu mai postezi aici (nici ca raspuns la replica mea, imi dai PM daca ai cu adevarat ceva sa-mi spui), nu am de gand sa fac dezbatere publica, urmatoarea abatere warning and ban.

Old 11-12-2007, 09:50   #7 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 13-12-2007, 12:57   #8 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up, exclus firme din pacate deoarece nu accepta vecinii pe acea scara. De altfel este singura scara linistita din punctul asta de vedere in acea zona

Old 14-12-2007, 12:27   #9 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 15-12-2007, 12:22   #10 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up, still available. propietar foarte serios cu care va veti putea intelege asupra oricarui aspect si nu veti avea niciun fel de problema ... iar pretul se mai negociaza daca sunt si persoanele serioase!

Old 16-12-2007, 19:57   #11 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 17-12-2007, 17:57   #12 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 18-12-2007, 11:39   #13 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

up

Old 18-12-2007, 13:56   #14 (permalink)
Registered User

maryanwanted's Avatar

eu cred ca daca pretul se mai poate negocia pana la 300-400 de euro maxim cred ca o sa poti sta de vorvba cu cineva dar la pretul dorit de tine nu vad curajosi, serios. spun asta pt ca eu sunt interesat sa inchiriez ceva dar se pare ca e mai avantajos sa te muti in alta tara din punct de vedere al chiriilor si nu numai
oricum eu iti doresc succes, eu mai caut

maryanwanted is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 15:42   #15 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Cu 300 te duci si stai in linistea din Ferentari...asta e Lahovari e buricul Bucurestiului...Piata Romana...daca nu va convine nu comentati pentru Bucuresti este un pret normal...alora care nu le convine sa se impace cu situatia de aici.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 20:31   #16 (permalink)
Bursuc

bursuloi's Avatar

E chiar bun pretul de fapt nu stiu de ce carcotiti

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2007, 21:45   #17 (permalink)
Registered User

dragonu's Avatar

Asa este, nu stiu ce se ambaleaza atata lumea. Pretul este chiar sub cel al pietei. Daca nu as fi avut acuma unde sa stau as fi dat si 700 pe acel apartament.
...Merlinboy... nu pune la inima ce zic carcotasii. Tine-o tot asa.

Old 19-12-2007, 00:11   #18 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Pai nu am de ce sa pun pt ca intamplator lucrez in domeniu astfel ca stiu foarte bine preturile(am avut pe mana niste jeguri de apartamente de cereau proprietarii minim 800e in amzei, nu se compara). Iar proprietarul este o cunostinta foarte apropiata mie, un om deosebit dupa cum o sa vedeti daca gasesc persoana interesata pe aici ... se face si contract, deci se poate deconta si pentru serviciu daca este cazul, totul este pe fata nu se ascunde nimic.

Numai ca perioada asta este cam moarta si omul intra in Craciun fara apartament inchiriat, dar asta este nici pe degeaba nu il poate da, mai ales ca arata foarte bine, curat si cu imbunatatiri.
Stiu ca este mult, dar asta este situatia in Bucuresti, mai bine te duci (dracului la propriu si la figurat) in alta parte.... dar cum a zis si Bogdan_P nu este nimeni obligat sa stea aici

Este trist dar este totodata si adevarul, atata timp cat toata tara se muta in Bucuresti, cererea va fi din ce in ce mai mare iar oferta din ce in ce mai mica astfel ca preturile in loc sa stagneze macar vor creste si mai mult

Old 19-12-2007, 02:20   #19 (permalink)
Jah Rastafarai

bonzo_catalin's Avatar

dragonu daca tu nu ai da , asta nu inseamna implicit ca nu merita

Ca idee , am apartament complet mobilat in zona Iliaora . daca l-as inchiria , nu as cere sub 500E .

In zona cinema Gloria sta un amic cu 400E , deci alege , ori centru , ori periferie .

bonzo_catalin is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2007, 12:18   #20 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

bonzo mersi, cat si celorlalti. oricum vezi ca dragonu a zis ca ar fi dat banii acestia, altii au zis ca nu ar da

still up

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules