![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Piatra Neamt |
Asa cum o spune si titlul efectuez comenzi saptamanale de pe site-ul www.eastbay.com in fiecare miercuri la cele mai mici tarife !! Eastbay ofera o gama larga de haine, adidasi si accesorii, toate originale, fiind la ora actuala cea mai mare companie de articole soprtive din lume !! Aceasta a fost infiintata in 1980 in Wisau, SUA !!! Important !!! Accept si plata jumatate din suma la efectuarea comenzii si jumatate la livrarea produsului (asta ca si o garantie pentru clientii noi) ! Comenzile ajung in 2 saptamani jumatate-3 saptamani; data exacta depinde de marimea comenzii si de angajatii Eastbay !! Tarife : 1) 9.99$/produs indiferent de cantitate si pret!! 2) 5.99$/produs pentru o comanda mai mare de 499$ !! 3) 4.99$/produs pentru o comanda mai mare de 999$ !! 4) 2/99$/produs pentru o comanda mai mare de 1999$ !! 5) Accept si plata la livrare comisionul fiind de doar 11.99$/produs !!! 6) Ma intereseaza si colaborarile cu,clienti avand comenzi mari comisionul fiind discutabil in functie de cantitatea si valoarea comenzii!!! Incercati sa alegeti produse care sa aiba multe marimi pe stoc/produse care nu sunt la reduceri mari. Produsele ieftine care apar pe stoc sunt sanse mari sa dispara pana dau comanda! De accea vreau rezerva/rezerve pentru fiecare produs (in cazul in care nu este pe stoc sa pot introduce alternativa)! Sunt nou pe acest forum dar nu si in "afacerea Eastbay" de aceea va pot oferi ca referinte alte forumuri sau alti clienti fideli care au mai comandat de la mine si pot garanta k nu vorbesc degeaba !! Ca garantie va pot oferi o copie dupa buletin, id la ce cei care au mai comandat si pot garanta pentru mine si desigur cuvantul meu de onoare..ca doar suntem oameni !!!Eu sunt din Piatra Neamt unde am acaparat piata produselor Eastbay si unde pot spune ca sunt principalul furnizor de articole Eastbay iar acum vreau sa ofer serviciile mele si in restul tarii !!! Pentru a usura efectuarea comenzii,aceasta se poate face printr.un simplu formular care va fi trimis la solicitarea voastra pe adresa de email sau messenger !!! Pentru cei din Piatra Neamt modalitatea de plata e foarte simpla si anume ma contactati, ne intalnim si imi dati banii !! Pentru cei din tara banii se vor depune intr.un cont bancar pe care il voi da la solicitarea celor care vor sa comande !!! Plata se va face in lei sau dolari la cursul valutar din ziua respectiva !!! Primirea comenzii se va face cu 1zi inainte pe forum iar livrarea produselor se va face prin curier sau posta (la cererea clientului) Modalitati de contact/plata: 1)Reply in acest thread. 2)Private message pe forum computers-> you_noris ! 3)E-mail: you_noris@yahoo.com 4)Telefon: 0744.950.862 - Noris Motivul pentru care am facut acest thread e pentru a-mi face clienti fideli carora le pot oferi serviciile mele prompte si increderea mea !!! Pentru cei interesati sper ca vom colabora cu bine si fiecare dintre noi va avea de castigat !!! Merci si spor la shopping !!! Pentru detalii puteti posta pe acest thread sau daca aveti nelamuriri !!! Last edited by you_noris; 03-02-2008 at 22:49.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Piatra Neamt | Quote:
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...l#post37962499 Comenzi saptamanale la cele mai mici tarife !!! Contact: you_noris@yahoo.com telefon: 0744.950.862 !!! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mie un imi raspunzi ? Ma simt exclus | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |