![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vila Pipera de vanzare
Vila Pipera de Vanzare P+1+M, semi-finisata, zona intersectia sos Pipera cu Erou Iancu Nicolae. Suprafata Teren 460 m (deschidere 16m, adancime 28.5m) , Suprafata construita - parter: 130 mp, etaj: 130mp, mansarda: 85mp, terasa: 45mp, camera tehnica: 11mp Living parter (55m) + bucatarie + 3 dormitoare etaj + 1 camera amenajata mansarda + 4 gr sanitare, spatiu de depozitare, spalatorie + terasa, scara interioara cu luminator Dotari : acoperita cu tabla Lindab, termopane PVC Gealan, instalatiile trase, calorifere, instalatia electrica, interior acoperit cu rigips, tencuita exterior. Utilitati la poarta (curent, gaze, canalizare) , constructie solida 2004 , orientata spre Sud, bransament trifazat 380V. Pret: 395 000 euro discutabil Rog seriozitate, exclus agentii si intermediari: 0765 528 620 / 0747 221 404 Pentru alte detalii suplimentare PM. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ai incercat sa ii pui pretul la jumate sa vezi daca sunt interesati ? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
tinand cont ca este "sub" pretul pietei nu prea cred ca mai este nevoie sa-l pun si la jumatate. Repet, astea sunt preturile, nu sunt eu propietarul, ci sora mea (vitrega) care nu este in tara, drept pentru care pot zice ca este si exclusivitate, insa nu pun eu pretul propriu-zis. Cine este cu adevarat interesat, se mai poate negocia in functie de mai multi factori ![]() Inca o data, rog seriozitate si va rog sa lasati la o parte criticile "ironice" deoarece nu cred ca este cazul. Multumesc! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |