Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2008, 21:35   #1 (permalink)
Registered User

10% REDUCERE: NIKE.com, PUMA.com, FOOTLOCKER.com

1. REDUCERE de 10% din pretul ORICARUI produs de pe urmatoarele site-uri din USA:

NIKE.com
PUMA.com
FOOTLOCKER.com

2. REDUCERE de 10% la imbracaminte si incaltaminte de calitate la preturi accesibile:

LANDSEND.com

……………………………………………………………………………………….

EXEMPLU:
pret produs $150
10% reducerea noastra $135
transport USA $7
transport RO $13
.......................
subtotal $155 (135+7+13)
comision $30
.......................
total $185

La comision se ADAUGA transportul USA (variaza la fiecare site), transportul RO ($9/kg), si vama (7% din valoarea comenzii).

mat_inc is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 07:08   #2 (permalink)
Registered User

URZI's Avatar

adica 50$ in plus la produs? dupa scaderea celor 10%?
de ce as comanda prin tine si nu as lua de pe eastbay cu comision de 5$ ?

URZI is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 17:32   #3 (permalink)
Registered User

salut
reducerea de 10% pe care o oferi tu se aplica la pretul initial de la nike.com sau in plus fata de reducerile lor?

de exemplu pentru o pereche nike lebron IV

http://www.nike.com/index.jhtml#l=ni...US&co=US&la=EN
pretul original era $150, dar acum e redus la $105
reducerea ta de 10% inseamna ca platesc $135 (10% mai putin din $150) sau $94.5 (10% mai putin din $105)?

mersi

cazna is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 18:32   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by URZI View Post
adica 50$ in plus la produs? dupa scaderea celor 10%?
de ce as comanda prin tine si nu as lua de pe eastbay cu comision de 5$ ?
salut urzi,

intrebarea ta mi se pare legitima. uite de ce cred eu ca are sens sa iei oferta noastra in considerare:

1. Pret: anumite preturi pe nike.com, de ex., sint mult mai bune decat pe eastbay: du-te pe nike.com la shop online si dup-aia la clearance, si o sa vezi o gramada de chestii super misto mult mai ieftin decat pe eastbay. uite de ex., chiar adidasii din mesajul de mai sus (lebronIV), sint $105 pe nike.com si $150 pe eastbay, deci sint cu $45 mai ieftini pe nike.com. daca mai iei si diferenta de 10% reducere de la noi, ai iesit si mai ieftin - $94.5 fata de $150. de asemenea, footlocker in general e renumit ca are preturi foarte joase, m-as astepta de multe ori mai joase decat eastbay. in plus, pt. cei pt. care e important sa fie marfa originala (nu stiu in cazul tau, dar stiu ca pt. altii conteaza), mai originala ca de la site-ul firmei nu se poate.
2. Transport: astea cu transportul si comisionul erau exemple ipotetice. de ex. la nike.com au si ei un prag (mi se pare $200 de comanda) peste care transportul in USA e gratis. daca poti sa astepti cateva zile pt comanda ta ca sa ti-o fac impreuna cu alte comenzi, nu va trebui sa platesti transport in usa.
3. Varietate: multe din lucrurile de la landsend.com sint super misto (ma rog, cel putin mie asa mi se pare), la preturi foarte accesibile, si nu sint pe eastbay.com. de asemenea, multe din chestiile noi de pe nike.com si puma.com nu sint pe eastbay.com
4. Chestia cu comisionul de $30: ideea e ca nu vreau sa-mi bat capul cu o comanda de o sapca de $15 ca sa castig si eu $1.5 pentru cei dispusi sa astepte cateva zile ca sa consolidez comanda lor cu alte comenzi, pot sa aplic comision de doar 10% din valoarea comenzii individuale in loc de rata fixa de $30.
Deci, daca astepti sa-ti consolidez comanda cu alte comenzi, scapi si de pretul transportului in USA si prinzi si 10% comision (in cazul adidasilor de mai sus $9.45) in loc de $30.

Da-ne de stire daca mai ai si alte intrebari, iti raspund cu placere.

La comision se ADAUGA transportul USA (variaza la fiecare site), transportul RO ($9/kg), si vama (7% din valoarea comenzii).

Last edited by mat_inc; 11-02-2008 at 18:49..

Old 11-02-2008, 18:56   #5 (permalink)
Registered User

cazna, comisionul se aplica pe pretul redus, in cazul tau $94.5

Old 11-02-2008, 22:06   #6 (permalink)
Registered User

URZI's Avatar

salut.
ma pierd in cifre
eventual aleg un produs , iti spun despre ce este vorba si imi spui la cat se ridica pretul cu totul.

URZI is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 23:31   #7 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by URZI View Post
salut.
ma pierd in cifre
eventual aleg un produs , iti spun despre ce este vorba si imi spui la cat se ridica pretul cu totul.
urzi, cam ai dreptate man - cred ca am facut preturile cam complicate. mersi ca mi-ai atras atentia - vin in curand cu ceva simplificat.

Old 13-02-2008, 23:16   #8 (permalink)
Registered User

ATENTIE:

Acest thread se inchide. In locul lui va rugam sa consultati thread-ul "COMISION FIX $10 pentru NIKE.com, PUMA.com, FOOTLOCKER.com", care propune preturi mai mici si mai simplu de calculat.

Va multumim!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules