![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Angajez persoana cu putin talent actoricesc (nu necesita studii)
Angajez persoana cu putin talent actoricesc... Cerinte: peste 30-35 ani sau aspect mai invarsta, de preferinta barbat Descriere: Persoana trebuie sa se duca sa vorbeasca cu doamna diriginta si sa semneze o hartie prin care declara ca a luat la cunostinta ca... Suma discut cu cine este interesat... YMID: gs_man_yak Tel: 0724 341 045
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! Last edited by gs_man_yak; 11-02-2008 at 23:03.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| nu. ne asumam raspunderea chiulului. we skipped like men, not like pussies. ![]() free up de la mine. supces™
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Tinand cont ca toata treaba dureaza cam 10 minute ofer intre 15-20 de euro in fuctie de persoana. PS: cel de pe softpedia nu sunt eu (am acelasi ID peste tot), doar o coincidenta LE: tipul acela este din Constanta... poate ne descurcam mai bine in Bucuresti
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! Last edited by gs_man_yak; 17-02-2008 at 14:18.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Super tare. Am intalnit topicul ala si m-am gandit la asta
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |