![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
sper sa nu deranjez pe nimeni cu postul meu - va propun si alt gen de petrecere decat cele tipice - house - nu ca am ceva cu ele, dar e plin de asa ceva (poate e lume pe aici care asculta si alta muzica): SAMBATA 23 FEBRUARIE 2008 PRIMA EDITIE A BLUE MAGIC PARTY @ CLUB GOTTI BLUE MAGIC PARTY - INTRARE LIBERA!!! INCEPAND CU ORA 22.30 - ULTIMUL CLIENT Vom combina old school-ul cu new "shit" , hip-hopul romanesc cu cel de afara, intr-o petrecere gangsta in care sa demonstram ca noi stim sa ne distram cel mai bine! VINO daca te-ai saturat de petreceri monotone cu MUZICA PROASTA IMPUSA, CU BILETE DE INTRARE PLATITE, desi stai doar 5 minute "sa vezi cum e", CU PRETURI DE MUNCESTI O LUNA INTREAGA ca sa te simiti si tu bine o seara de weekend. Garantam ca te vei intoarce! CLUB GOTTI - PUNCTE DE REPER (Bucuresti, str. Dianei nr. 11 sector 2 - ZONA PIATA ROSETTI - metrou Universitate, autobuz 311, 122, 137, 268, 336, 601, troleibuz 61, 91, 66, 70 ). http://www.rcgotti.ro PENTRU REZERVARI : PERSOANA DE CONTACT: DANIELLE TEL: 0720.583.730 MAIL: bluemagicparty@gmail.com Id messenger: danielalexys@yahoo.com FLORIN TEL: 07.22.23.99.88 MAIL: floppy2k1@yahoo.com Private message pe computer games!
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pitbullu - l-am salutat te saluta si el!petrecerea s-a mutat in Frame - prima va fi vineri 7 martie (intrarea libera pt fete - de ziua lor) voi deschide un nou thread cu detalii! ce pot spune despre prima editie: ~150 de persoane au ajuns s-a spart pe la ora 4:00, muzica a fost foarte buna, a incercat sa-i impace pe toti, drept urmare tot InSecta o sa puna si in Frame!mai multe detalii in noul thread!
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |