![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Inchiriez garsoniera la Nerva Traian
Inchiriez garsoniera la Nerva Traian 45mp la strada principala vedere pe spate, utilata, mobilata, TV, AC, masina de spalat, termopan. Lucrez si cu agentii dar nu platesc comision. Libera din data de 15.03.2008. Contact pe pm sau ym/e-mail: razieldeath@yahoo.com.
__________________ Reparatii laptopuri la cele mai bune preturi / Cumpar laptopuri defecte sau semifunctionale Contact: 0767.946.391 / 0721.406.509 ; Yahoo Mess.: gabi_baloi; E-mail: gabi_baloi@reparatii-laptopuri.ro | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
500E. A...si ma intereseaza sa inchiriez pe termen lung.
__________________ Reparatii laptopuri la cele mai bune preturi / Cumpar laptopuri defecte sau semifunctionale Contact: 0767.946.391 / 0721.406.509 ; Yahoo Mess.: gabi_baloi; E-mail: gabi_baloi@reparatii-laptopuri.ro | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu e intentia mea sa flamez, sau sa fiu offtopic, dar imi imaginez ca e negociabil..intrucat eu stau akum pe mosilor, colt cu eminescu, toate dotarile de mai sus plus alte cateva si dau 300 E. Tin sa precizez ca nu e vreun amic sau cunostinta proprietarul, am gasit garsoniera prin anunturi. Partea proasta e ca vrea sa vanda garsoniera- peste 2-3 luni..asa ca imi mai caut si altceva...bugetul deci este 300E..nu vreau sa jignesc in nici un fel, dar daca vrei atat...let me know. Merci.
__________________ Goodbye peels the fruit of the poisonous tree | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
@Mottolini ai fost norocos pana acum. @Khan 2-3 luni...depinde. Preturile in zona sunt intre 450-600 in functie de pozitie si ce are inauntru. Nu am ce sa discut la pret pentru ca sigur iau 500E fara discutie. Am luat acum un an 500E...iar acum chiriile au mai crescut. Stiu ca e mult dar asta este...Am spus sa pun pe CG prima data anuntul pentru ca inca nu este libera
|
| | #9 (permalink) | ||
|
up
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Libera de maine...450E.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Se poate inchide.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |