![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Salutare tuturor, bine v’am regasit! Am revenit dupa o perioada in care am intampinat multe probleme dar care intr’un final s’au rezolvat si nu ma mai impiedica sa va preiau comenzile si sa vi l’e livrez intr’un termen apropiat cerintelor voastre. Pentru cei care inca nu ma cunosc, mentionez ca am o experienta de peste 2 ani de zile pe acest forum si zeci poate chiar sute de referinte pe toate thread’urile mele! In concluzie sunt o persoana de incredere, iar cei care au colaborat cu mine pot confirma acest lucru. Revenind la comenzi, voi plasa una sau chiar doua comenzi pe saptamana, care vor fi anuntate cu cel putin 3 zile inainte. Dupa cum bine stiti pentru fiecare produs se percepe un comision, acesta este stabilit in functie de cantitatea ( numarul) de produse pe care vreti sa o comandati si se calculeaza astfel : - Ptr mai putin de 5 produse comisionul este de 5$ / produs; - Intre 5 si 10 produse comisionul va fi de 4$ / produs; - Peste 10 produse comisionul este de 2$ / produs; DE MENTIONAT: Aceste comisioane sunt valabile timp de cateva saptamani dupa care se vor modifica !!! Termenul de livrare al produselor variaza intre 14 si 21 de zile in functie de anumiti factori care ingreuneaza cursul normal al lucrurilor. In ceea ce priveste plata, aceasta se achita integral ( la plasarea comenzii ) preferabil in contul meu mentionat in semnatura sau personal in zona Pta. Iancului, de unde se vor ridica si produsele. Voi incerca sa intru seara de seara pe forum sa var raspund la intrebari si promit ca voi di peste asteptarile voastre dar mai bine las faptele sa vorbeasca!
__________________ --Comenzi EASTBAY-- TEL: 0720542316 YM: SHAVY_RULES CONT USD: RO25RZBR0000060007857428(Raiffeisen) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Merci frumos ptr recomandari..ma bucur ca am revenit si promit sa ma tin de cuvant cu tot ce am scris mai sus ![]() Pescarushul .. urmatoarea comanda va fi maine!..pa pa!
__________________ --Comenzi EASTBAY-- TEL: 0720542316 YM: SHAVY_RULES CONT USD: RO25RZBR0000060007857428(Raiffeisen) | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Multumesc tuturor ptr recomandari.. ![]() George P...Produsele sunt la mine..nu am mai avut nr tau deci da'mi un sms si spune'mi ca esti tu si discutam sa ne intalnim.. astept..Comanda noua in seara asta...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |