Sunteti interesati sa castigati niste bani de pe site-ul *******? Castigati un cent pentru fiecare link accesat de voi si un cent pentru fiecare link accesat de referralii vostrii(sunt oameni invitati de voi). Toata munca voastra dureaza aproximatix 5 min/zi. Sunt ~11 linkuri de accesat zilnic pe care trebuie sa le lasati deschise 30 secunde, fara a necesita atentia voastra, puteti sa le lasati minimize daca doriti. De exemplu daca veti invita 20 persoane ca referralii vostrii, puteti castiga 2,31$/zi si 70$/luna. Daca invitati 30 persoane, 3,41$/zi, 102$/luna, si tot asa. Daca nu aveti suficienti referrali sau vreti sa strangeti bani mai repede, ******* va poate vinde referrali, care daca sunt activi va pot recupera investitia in cateva zile. Sunt pachete de 15, 35, 100 si 500 referrali care sunt vanduti pentru ca au intrat fara Referrer( fara a fi invitati de cineva).
Plata o primiti prin intermediul site-ului AlertPay, care este un fel de banca on-line ce directioneaza banii spre contul vostru( desi ******* lucreaza in $, Alertpay ii poate transforma si in RON daca doriti), sau puteti fi platiti si cu cec daca nu aveti cont bancar.
Daca accesati acest link
http://*******/?r=DUMY86 si dati Register, la Referrer apare Username-ul meu (adica veti intra ca referralii mei). Va puteti inscrie si ca un-referred-adica la liber(prin stergerea username-ului meu) dar in timp veti fi adaugati intr-un pachet de un-referred( 15, 35, 100, 500 membrii) si daca pana sunteti cumparati, invitati si voi niste persoane, e posibil ca la alcatuirea pachetelor sa fiti despartiti de acestia. Cel mai bine e sa intrati cu "invitatie",asa sunteti siguri ca nu veti si introdusi in acele pachete.
Pentru mai multe detalii si dovezi puteti trimite PM sau va stau la dispozitie pe ID: dumyalex86