![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND : Apartament 3 camere (central)
Postez anuntul pentru un amic de-al meu . Apartamentul se situeaza pe Bulevardull Nicolae Titulescu (langa Biserica) , la etajul 11/11 (nu este ultimul etaj , deasupra mai exista un etaj care nu este locuit ci are rolul de uscatorie/spalatorie etc) . Apartamentul dispune de o suprafata totala de 78 m2 dispusi astfel : 3 camere , bucatarie , hol , debara , camara , balcon ( 12 m2) . Nu are boxa si nu se afla in litigiu , blocul nu are bulina seismica pentru prabusire in caz de cutremur . Pret 182.000E usor negociabil la vizionare. *mai pe seara voi atasa si o schita cu amplasarea camerelor
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Am pus o poza pentru a elucida aceasta problema ! In scurt timp am sa pun si poze din interiorul apartamentului .
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |