![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
Sezonul s-a incheiat! Frigul a venit! Eu le multumesc celor care au venit si ii astept si in anul ce urmeaza. Pentru cei care nu au apucat sa ajunga o oferta va veni in sezonul urmator. O zi cat mai placuta! Cornel Topic closed | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
REVINE IN ACTUALITATE!!! A venit vara, lumea viseaza la plaja si soare asa ca vin si eu cu o oferta pentru cei de pe forum carora nu le place sa stea la hotel si adora sa bea o bere la mare, in fata casei, cu prietenii/familia la umbra. Asadar va propun o oferta pentru aceasta vara: INCHIRIEZ CASA pe camere IN EFORIE NORD in regim hotelier Dotari: - 4 Camere: doua despartite de un hol, doua cu intrare separata - paturi duble in 3 din 4 camere iar in cea de-a patra camera 2 paturi de 1 persoana - bucatarie - baie, dus de vara, toaleta - TV(cablu) in 3 din 4 camere - internet wireless - masute in curte cu umbreluta, sub vita de vie - gratar - interior modern - la 10 minute de mers pe jos de plaja, 4 minute de centru. Pret: 70RON/camera/noapte - VALABIL 15 IUNIE-1 IULIE * Listele de rezervari incep sa fie completate. * Pentru alte detalii vorbim la telefon sau pm. * Pretul poate varia in functie de perioada. Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati! Cornel Contact: 0751088786 Un mijloc de a-ti petrece placut vacanta la mare! ! Sper sa fi scris tot, daca nu revin cu update si astept intrebari. | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Recomand cu toata seriozitatea, am fost anul trecut. Am stat o saptamana cu sotia si fetita. Conditiile sunt excelente: apa calda, camere, paturi, liniste... chiar si o mica terasa in curte, la umbra... unde te poti retrage daca te-ai saturat de atata soare. ![]() Cornel e chiar un tip pe cinste... mi-a trimis chiar si colet cu niste chestii uitate pe la el. ![]() Din pacate, din motive personale, anul acesta nu voi mai ajunge. Cu ocazia asta vreau sa il salut pe Cornel si ii ofer un free up!
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
Mersi Stef. Salutari si de la mare. Pacat ca nu poti ajunge si anul acesta. Daca te razgandesti, ai numarul meu. Erau interesante ceva discutii gen cele de anul trecut, la o bere sub umbrela. Transmite-le salutari sotiei si celei mici Si daca anul acesta nu se poate, cu cea mai mare placere te astept la anul.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |