![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand apartament 4 camere semidecomandat in Militari, zona Gorjului, linga sectia de politie (pe Ghirlandei). Etaj 8/8, doua bai, doua balcoane, termopane la unul dintre balcoane, sufragerie si 2 dormitoare (mai trebuie puse la al doilea balcon, cel care tine de bucatarie), gresie pe hol si in bucatarie. Piata foarte aproape, la fel si metrou&RATB. Pret: 150.000 Euro discutabil Contact: Daniel / Geta Constantin Telefon: 0745.055.515 / 0722.792.020
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
OK, am nimerit-o deci ![]() In cazul asta poti sa transmiti salutari fratilor Sava (Mihai, Vasilica, Ionut, Mihaela) de la Cristi (cu Oltcitul, din Titan). A blast from the past, vor stii ei ![]() Succes cu vanzarea.
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
O sa revin cu raspuns la ce-ai intrebat cat de repede pot. Apartamentul este destul de spatios; ca fapt divers holul de la intrare si bucataria sunt chiar mari fata de multe apartamente pe care le-am vazut in diferite cartiere. Am uitat sa mentionez ca aparamentul are si 3 debarale, una destul de incapatoare care poate fi accesata din holul de la intrare si inca 2 mai mici langa fiecare din cele 2 bai. Cum spuneam, o sa revin cu detalii exacte despre suprafata.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Avem asa: * suprafata construita: 80.5 mp * suprafata locuibila: 60 mp Pe camere ar fi: * bucatarie: 9.01 mp * 2 bai fiecare de cate 4.20 mp * sufrageria: 17.4 mp * dormitor 1: 11.15 mp * dormitor 2: 11.10 mp * dormitor 3: 10.93 mp O sa incerc sa fac rost si de shita apartamentului.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |