![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | VAND APARTAMENT 2 Camere
Proprietar, militari, 2 camere 2 balcoane in constructie noua, superfinisate, intrare sepatata, centrala de apartament proprie, g, f, p, termopan, contoar gaze, apometre, use metalica, internet, zona buna 83000 EURO. Tel. 0722724571.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru informatie. Sunt in cautarea unui apartament de 2 camera in Militari/Dr Taberei/Crangasi undeva in jurul sumei cerute de tine(ma rog, de persoana care are apartamentul), insa depind de mai multi factori cum ar fi printre altele vanzarea unui ap de 4 camere din Militari (Gorjului) si a unei case de vacanta pe langa Rucar. Ma interesa sa stiu cam in ce zona din Militari este ap tau ca sa-mi fac o idee la ce ma asteapta cat de curand. Bafta cu vanzarea, iar daca fac rost de bani ceva mai repede, il voi contacta pe amicul tau sa vad apartamentul, deocamdata nu are rost sa incurc pe nimeni tinand cont ca inca nu am banii.
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
salutare, vreo sansa sa il lase proprietarul la 80.000? atat pot face credit din pacate si dosarul in depun luni-marti + aprobarea vreo 2 saptamani sa zic. ce parere ai? private messege me ! Merci anticipat, spor la vanzare.
__________________ The lord of time will take care of everything , sooner ... or later! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Uppp!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |