![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pentru cine are bune cunostinte de telefoane mobile / pc / console si s-a jucat destul de mult (gamer) si vrea un loc de munca astept un semn de viata cu un CV ![]() Precieze ca se accepta decat oameni cu vechime pe forum ( in ani / posturi / tradeuri) - sau lume care a colaborat cu mine si stiu ca este serioasa sau imi recomada ei o persoana, nu o sa imi fac un obicei de a recomanda iar peste 3 luni sa zica ca nu ii convin conditiile de munca etc, aceste este motivul conditiilor puse mai sus. P.S. - peste 18 ani si care inteleg ca un job este un loc unde trebuie sa te duci regulat fara sa intarzii 2-3ore / zi Toate cele bune | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Salut, M-ar interesa pe mine . Cred ca la partea cu post-urile , vechimea, trader rating-urile ma incadrez ![]() Astept un PM in care sa-mi spui mai pe larg daca se poate ce trebuie sa fac mai exact , care sunt condiitile de plata si mai ales care este programul . Numai bine ! *programul nu ar fi o problema pentru mine
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Astept si eu un PM cu detalii . Sunt Interesat .
__________________ Yahoo messenger: octav_nba_22 => Click Pe Id pentru a Vorbi Direct Pe YM ![]() Orange: 074.32.31.789. Cosmote : 0764.77.44.66. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
inca astept PM
__________________ Yahoo messenger: octav_nba_22 => Click Pe Id pentru a Vorbi Direct Pe YM ![]() Orange: 074.32.31.789. Cosmote : 0764.77.44.66. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |