Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2008, 16:40   #1 (permalink)
Registered User

mojojuju's Avatar

CAUT sa inchiriez garsoniera/apartament

Sunt interesat sa inchiriez o garsoniera/apartament 2 camere, pentru a locui (nu firma, sediu sau altceva). Voi sta eu cu prietena mea (nu suntem studenti daca este semnificativ)

Ma intereseaza in principal sa fie langa un metrou, nu ma intereseaza drumul taberei. Ca zone ma intereseaza Dristor, Muncii, Stefan cel Mare, Obor, Universitate, Unirea (slabe sanse ... stiu), Tineretului pe langa metrou, Nerva Traian, Mircea Voda (stau aici cu 450 E in 4 camere deci se poate ) Vitan (pe langa mall sau aproape de metrou Mihai Bravu), Timpuri Noi. Si altele ar fi ok dar cu conditia sa fie la metrou (exclus zona militari, 1 mai).

Nu ma intereseaza nimic sub 35 de metri patrati, nu am pretentia sa fie mobilata ci doar utilata (aragaz frigider masina de spalat poate si a/c)

Ofer 350 euro pe luna maxim. (in principiu pot sa ofer cat avans doriti cu conditia sa imi placa)
perioada sa fie de minim 1,5 ani (vreau sa stau cam 2 ani in principiu de aceea caut anumite zone)

Alta problema sau avantaj (pentru unii) este ca vreau sa incep sa stau de la 1 august (dar daca se ofera ceva interesant nu e problema sa ma mut mai devreme sau dupa 15 august ... in fine ati inteles voi )

0728 804 416
(Mihai) oricand dupa ora 12.00

... sau PM

mojojuju is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 19:34   #2 (permalink)
Registered User

mojojuju's Avatar

nu mai este nevoie in principiu dar ... daca e cineva cu oferta sa o lase am prieteni interesati.

mojojuju is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Oferte muncă / prestări servicii

Thread Tools

Posting Rules