![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| SEO = Search Engine Optimization. SEO este cel mai important lucru in promovarea unui website, si consta in optimizarea siteului astfel incat sa fie gasit de Google si restul motoarelor de cautare principale. Ma ocup cu optimizarea siteurilor, si cu inscrierea lor in directoare web. Garantez inscrierea siteului in Google in maxim 1 saptamana. Promoveaza-ti siteul cu ajutorul meu, si astfel iti promovezi firma, afacerea, crescand profitul cu ajutorul siteului! Nu folosesc software pentru asa ceva, lucrez manual, la sigur, inscriu manual siteul tau pe motoarele de cautare si in directoare web. Contactati-ma la 0732 131164 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu nu va inteleg mai fratilor. de ce ti-as da tie bani ca sa-l inscrii manual, cand googlebot oricum sta pe net si tot il gaseste. chiar nu inteleg. daca ai oferi mai multe detalii tehnice, si anuntul nu ar suna ca pentru o blonda, poate ai gasi ceva clienti.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
anuntul suna ca pentru o blonda, pentru ca se adreseaza celor care nu stiu sa adauge ceva intr-un cod html, sau nu au timp sa inscrie siteul in directoare, si nici nu vor sa plateasca 1000ron unei firme sa faca asta. Nu trebuie sa fii tu asa destept si sa-mi strici threadul cu rahaturi. Gandeste-te ca cei care stiu sa faca asta sunt maxim 20% din utilizatorii de Internet, si restul apeleaza la ajutor. Si daca tot te-ai bagat in seama, afla ca Google Bot poate sa iti gaseasca siteul dupa 6luni dupa ce l-ai lansat, sau chiar niciodata daca e de rahat. Si daca tu vrei sa-l promovezi rapid, eu pot sa-l fac sa apara in maxim 1 saptamana pe Google. Si de asemenea e nevoie sa stii ultimele cerinte din politica Google ca sa stii ce si cum trebuie sa faci,nu doar dupa vorbe de pe net sa te iei cand faci asta. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
iti garantez eu ca eu ma pot bate cu aia mari. e vorba doar de timp, si nu ma refer la catziva ani, ma refer la cateva saptamani, in care pot aduce un site in primele rezultate ale unei cautari! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum la pretul asta nici nu cred ca e nevoie de o garantie, cred ca poti face destul de multe unui site sa-l ajuti...Bafta oricum! O sa urmaresc topikul... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | In cat timp poti aduce un site la 1500 unici pe zi?
Poti face o estimare?..... Vindetimasina.ro - este site-ul......poti sa imi lasi un mesaj aici sau PM....dar prefer sa fie o opinie realista.... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |