![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Apartament 3 camere zona Matei Ambrozie PARTICULAR.Vand apartament in zona Matei Ambrozie Adresa:Intrarea Odobesti Numarul 2 Bloc V11 Apartament 37 Localitate: Bucuresti Sector: III Zona:Matei Ambrozie Numar camere:3 Suprafata:68 Compartimentare:Semidecomandat Etaj: 9 din 10 Nr bai: 1 Nr balcoane:1 Imbunatatiri:Gresie,Faianta,Termopan, Parchet tip stejar Alte servicii:Internet,Cablu TV ( conexiune digiatala ),Telefonie fixa Facilitati: - Bloc: Blocul poseda centrala proprie, apa calda si apa rece nu sunt o problema. :Persoane varstnice la locul lor, tinere la locul lor, vecini sunt ok nu am avut nici un fel de problema cu ei. :Lift renovat acum 6 luni, ghena este intre etaje, mirosul este inexistent, avem compartimente pentru reciclare. - Apartament:Apartamentul este mobilat, se poate oferi o parte din mobila daca clientul doreste acest lucru. :Apometre - Zona:Zona plina de verdeata, parc-ul IOR care se afla la 2 minute distanta, un parculet amenajat in spatele blocului :Complex comercial la 5 minute distanta cu magazine mixte si supermarket-uri, si piata. :Zona linistita, curata. :Mijloace de transport in comun, tramvai ( 19, 27 ) autobuz ( 102 si 607 ) metrou ( statia Nicolae Grigorescu ) Documentele necesare exista:cadastru, intabulare, contractul de la data de achizitionare a apartamentului, apartamentul este detinut de o singura persoana care este titularul de contract, propietarul. PRET: 115.000 de euro negociabil ACCEPTAM SI CREDIT Contact: 0727.666.021 - Vodafone 0743.649.955 - Orange 0788.430.739 - Zapp
__________________ Mlastina e viata mea | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
up
__________________ Mlastina e viata mea | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |