![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Ofer job ! Uploading 10h/zi
Caut un om cu o conexiune buna si o viteza de upload de peste 150 kb/s care sa uploadeze zilnic 150 clipuri (25mb aproximativ).Cu cat uploadu este mai mare cu atat se lucreaza mai putin.Eu am calculat ca se lucreaza max 10h/zi (cu o viteza mai micutza). Proiectul este destul de gigant ... 130 de clipuri care trebuie puse pe 72 site-uri ... deci pe la 9000 uploaduri in total.Avand in vedere ca se pun 150 clipuri/zi,proiectul ar dura 2luni. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa puneti la upload din cand in cand si apoi va puteti vedea de restul. Platesc cele 150clipuri uploadate cu 5$/zi.Astfel, zi de zi , timp de 2 luni(poate chiar mai mult) vezi castiga 5$/zi. Rog seriozitate ... va astept la id-ul : seful4u | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
150 de clipuri pe zi platite cu 5$ adica pt un clip dai 0.03 dolari. asta inseamna 0.075 ron per clip. dai mai putin de 1000 de lei vechi per clip. ce-ar fi sa mai maresti suma? poate ai reusi sa gasesti pe cineva...
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Plata curentului + internet + timpul tau liber = iesi in pierdere RAU....
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Unul care are un internet tare cu un upload de peste 500 nu vorbeste asa.Pe mine au intrat deja cativa si am facut testul de viteza si toti au peste 750 kb/s upload.Lor normal ca le convine nu ?? in 1-2 h isi termina treaba si iau 5$ dolari.Asta e ideea | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
10 ron pt 2 ore de munca. Ce de bani!
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
on: eu ma ofer.. insa ma vand scump - 25 euro / zi
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |