![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #65 (permalink) | ||
|
Tocmai am descoperit pe 6pm ca marimea pe care o vroiam eu la produsul respectiv nu se mai afla pe stoc. Sper sa fi fost tu cel care a comandat luni ultima bucata. Tocmai de aia vroiam sa stiu daca a intrat. Da si tu un semn...de luni...azi e sambata...nimic, ce naiba...cred ca ti-am dovedit seriozitatea pana acum.
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
comenzile alea de pe 22 cand vin??intre timp mai vreau ceva. 1.Oakley - Bite Pant (White) - 6PM.com white marimea 2 2.adidas Originals - ST Military Track Top (Black/Black) - 6PM.com black marimea XS astept confirmare | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
scuze m-am razgandit nu mai vreau produsul de la linkul 2 cu bluza adidas. ci acesta de la urmatorul link Rip Curl - Da Bomb Zip Hoodie W (White) - 6PM.com marimea xs | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
edhel: 24+6(shipping sua)+20(shipping ro)+5(comisionul meu) si 35+11(shipping sua)+20(shipping ro)+7(comisionul meu). the_fool2k - 130+0(shipping sua)+ 30(shipping ro)+16(comisionul meu). in ambele cazuri va rog sa confirmati comenzile sa stiu daca le dau sau nu. edhel am nevoie si de marimi la tine! remus - ti-am dat pm. ladyliz sunt date toate. n-am mai intrat pe forum pt ca am fost plecat din buc. o sa postez azi confirmarile, sa le strang de pe toate site-urile.
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
floppy eu am scris mai inante ca vreau sa mai dau comanda de niste produse pe 6pm.le-ai bagat in comanda deja?daca da da-mi confirmare.Daca nu ai dat deja comanda as vrea sa schimb un produs cu altceva Last edited by ladyliz; 09-10-2008 at 12:23.. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
spune-mi te rog daca ai comandat si produsele mele de pe www.6pm.com .daca nu,le vreau in urmatoarea comanda.merci Timberland Trailscape Vented - COLOR Grey/Black SKU #7378615 size 9 Indigo by Clarks Drake COLOR Dark Brown SKU #7335051 size 6 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |